14. januar 2016

Nytt år - og en helt ny start


Oi, det ble brått en veldig lang bloggpause - jeg har ikke blogget siden April.
Det har ikke vært en bevisst pause egentlig men ting skjedde, livet skjedde.. sommeren kom, og med den kom samlivsbrudd, etter nesten 10 år sammen valgte vi i sommer å gå hvert til vårt, og i disse dager skal huset selges.. Det er selvsagt veldig trist og si hade bra til det livet vi har hatt sammen, men det føles også helt riktig og gjøre dette og jeg har det faktisk veldig veldig bra nå.

Sommeren førte med seg så mye.. opp og nedturer, men ikke minst masse masse nye minner. Jeg har møtt så mange fine folk, skapt så mange gode minner og vennskap jeg er sikker på jeg kommer til og ha livet ut! Jeg har lært så mye om meg selv og sett verden med andre øyne, dette halvåret har vært veldig sunt for meg og ha, leve livet litt og bare være meg.

Nå er jeg klar for å ta fatt på nye oppgaver.. starte på nytt, skape nye minner, og ta mer vare på MEG dette året som vi nå har gått inn i! Kanskje fortsetter jeg bloggingen, kanskje ikke, jeg vet ikke engang om jeg har noen lesere igjen der ute.. ;)


/ Jatte

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og GODT NYTTÅR!
Du har lesere :) Så artig og lese om Keeagen og lillebjoj :) GØRIL

Tonje Merethe sa...

Fine fine Jannicke..
Jeg leser om du vil fortsette, men kjenner veldig godt til den at livet kom.. Ikke akkurat aktiv selv lengre.

Tid til en lunsj snart?

Stor klem *hjerte*

Hos Jorunn sa...

Godt nytt år, Jatte! Hyggelig å se innlegg fra deg igjen selv om det har blitt store forandringer for deg. Ønsker deg masse lykke til videre i livet!
Klem fra Jorunn

Marte sa...

Godt med en pause innimellom! håper du fortsetter bloggingen :-)

Helen sa...

Velkommen tilbake og lykke til med 2016 :)

Anonym sa...

Liker bloggen din. Håper du fortsetter :)