Om oss


Helt siden jeg var liten har jeg elsket dyr, og det å ha dyr rundt meg i hverdagen er ett "must" for meg, når jeg flyttet for meg selv i 2006 (Se leiligheten vi hadde før her) skaffet vi oss en pus sammen. Ariel kalte vi henne og hun er virkelig en dronning her i heimen. Hun er verdens skjønneste, men hun er også veldig sta og litt redd fremmede om de ikke lar henne ta det i sitt tempo kan hun både klore og bite.. Men hun trekker seg som regel tilbake selv når det blir for mye for henne, å er det bare oss her hjemme går hun og prater dagen lang;)


I 2009 ble drømmen min til virkelighet da vi hentet hjem Mopsebo`s Gunnar aka Keegan fra Mopsebo Kennel på Dokka. Jeg hadde drømt om disse små skjønne krabatene i 3 år når jeg endelig fikk min egen lille mopsgutt. Lykken var til og se og føle på :)

Keegan fant seg fort til rette her med oss, og har siden det tatt en bit av hjerte mitt som ingen andre kan få. Noen sier jeg er FOR glad i Keegan, men jeg mener at man aldri kan bli FOR glad i noe som helst levende vesen. Keegan gir oss så utrolig mye glede bare ved å være her sammen med oss.

Mer om det kan du lese i kategorien "Hundeliv" eller se under Etiketten "Keegan".4. Juli 2013 ble familien utvidet på nytt, da flyttet nemlig verdens skjønneste Lillebror inn hit med oss, Lillebror eller Lille som han blir kalt til daglig er en Griffon Petit Brabancon og kommer fra Kennel L`mygan i Krøderen. Lille er en herlig liten tass med masse futt og fart som vi gleder oss til og dele livene våre med i maaange år fremover. Keegan syns det er stas med en bror og leke med og de koser seg sammen..Lille kan du følge med på under kategorien "Lillebror"
Det var litt om oss fem som bor her i rekkehuset, lurer du på noe mer ta gjerne Kontakt