For noen dager siden fikk jeg en oppskrift på Baconsnurret kyllingfilet med pesto og feta av ei bekjent - dette var det idag dags for og prøve ut til middag og jeg ble veldig glad jeg gjordet det, for dette var supergodt, anbefales og prøve om du ikke har prøvd det før.. Under kommer oppskrift og fremgangsmåte :))
Til 2 pers: Du trenger 2-4 kyllingfilet, (mine var ganske tynne så jeg tok fire stykker, så vi fikk to hver, jeg klarte kun spise en da jeg syns den var veldig mektig, så se det an.) Bacon, Fetaost og Pesto.
Jeg valgte og kjøpe min pesto på glass, og syns den smakte veldig godt, den inneholder også kun 7 gram karbo pr 100 gram så det var ikke mye på mitt lavkarbokosthold heller med tanke på at jeg kun brukte 10 gram pr kyllingfilet (ja jeg veide :p ) .
-
Fremgangsmåte: Lag ett snitt i kyllingfileten og fyll pesto inni, jeg brukte ca 2 ss, legg så fetaost på toppen, så mye du selv måtte ønske! Snurr Bacon rundt for og få lukket den igjen så innholdet holder seg på plass, kan gjerne surre det litt stramt.. Stek så filetene i stekepanna på høy varme i ca 2 min på hver side så de får en gylden "skorpe".
Ha litt olje i en ildfastform og legg filetene oppi, sett inn i ovnen på 225 grader, på over og undervarme - la steke i ca 25 minutter, skjær ett snitt i dem etter det for å se at de er gjennomstekt da det kan komme an på hvilken ovn man har også på hvor lenge de skal steke. Men mine ble helt perfekte etter 25 min.
Kutt en frisk salat.. min ble av kinakål, paprika, agurk og fetaost..
Fått dilla på fetaost nå merker jeg, utrolig digg!!
Server med salaten og eventuelt en god dressing - SUPERDIGG!!
Dette blir garantert ikke siste gang vi lager denne retten, så godt og ikke minst så enkelt -maten lager seg jo omtrent selv, utrolig grei rett og lage om man skal be mange på middag også :))
Anbefaler og prøve ;)
♥ Jatte ♥
12 kommentarer:
Takk for tips. Denne tror jeg skal prøves i morra!
Ser vanvittig godt ut!!NAM! Ang giveawayen, har ikke facebook jeg...:_)
Klem♥
Jammi.. Dette så veeeldig godt ut! Og jeg vet hva det blir til middag i morgen! Tusen takk for tipset!
Titti-klem
Nam nam!
Ser kjempe godt ut, må nok prøves en dag =)
Ha en finfin dag
Klemmer♥
Mmm, det så godt ut! Men har en følelse av at min kresne husbond ikke er enig;-) takk for oppskrift!
Håper dagen din blir god!
Klem♥
Lagde denne retten myye tiddligere, men hadde philadelfia kremost inni... den smelter litt, og blir som en slags saus :) Såå godt, det må du prøve ;-) Ha en fin dag! Klem
Å, det så godt ut!
Takk for tipset!
Hei høpp!!
Takk for tips:)Dette er utrolig godt.
Elsker alt som har med kylling,pesto og fetaost å gjøre:)
Nyt dagen og snart helg!!
Klem Linda:)
Et lite tips er å steke kyllingen 30 sekunder i panna før du snitter den opp og legger i fyllet :) Da får du stekeskorpe på hele kyllingen og ikke bare på baconet :D
Ser digg ut med pesto inni, aldri testet det ut :)
Jeg pleier å fylle med kremost urter, eller med mozarellaost, cherrytomater og basilikum <3 mmmmmmmh <3
Nå er jeg endelig ordentlig back on track med lavkarbo, det er så deilig! Føler jeg har 100 ganger mer energi nå enn for 2 uker siden :) :)
Fortsett å legg ut oppskrifter da, jeg blir så inspirert og motivert :) :)
klem <3
Et lite tips er å steke kyllingen 30 sekunder i panna før du snitter den opp og legger i fyllet :) Da får du stekeskorpe på hele kyllingen og ikke bare på baconet :D
Ser digg ut med pesto inni, aldri testet det ut :)
Jeg pleier å fylle med kremost urter, eller med mozarellaost, cherrytomater og basilikum <3 mmmmmmmh <3
Nå er jeg endelig ordentlig back on track med lavkarbo, det er så deilig! Føler jeg har 100 ganger mer energi nå enn for 2 uker siden :) :)
Fortsett å legg ut oppskrifter da, jeg blir så inspirert og motivert :) :)
klem <3
Mmm,dette så kjempedigg ut!!!
Tusen takk for oppskrift:)
Ønsker deg en super helg!
Klem Caroline
NAM! Denne retten må bare prøves, så helt fantastisk ut :D
Og ja, jeg har også fullstendig dilla på fetaost om dagen - det er bare såå godt :)
Legg inn en kommentar