16. september 2014

Latexroser fra ebay

 


 Jeg elsker roser og skulle gjerne hatt friske roser i hvert eneste rom til en hver tid, men det blir jo ganske dyrt, og jeg er ikke den personen med grønnest fingre så noe som varer evig er midt i blinken .. Så jeg kjøpte meg de "berømte" latexrosene fra ebay(link), kjøpte hvite i førsteomgang for de passer til alt, men blir nok garantert noen flere buketter med andre farger også. Jeg liker jo fortsatt de ekte som også dufter best, men på bad, soverom osv er jo disse superfine. Love it!! Så anbefales til de som er som meg ;)

Som dere ser har jeg sikret meg den DØDSLEKRE jubileumsvasen til Kahler, den er så utrolig fin.. selv om "alle" nå har den, er den fortsatt veldig spesiell syns jeg!!

Nå skal det støvsuges og ryddes her i heimen, bloggas!

7 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

De rosene var fine og så veldig ekte ut! Jeg shopper mye på ebay, men latexroser har jeg ikke fått med meg fantes før nå. Gratulerer med den flotte vasen!!

Ha en fortsatt fin uke:)
Klem fra Jorunn

Daisys home sa...

så fine :) og den vasen er bare rålekker :)

Tenkte å ta en bestilling når jeg såg at du hadde linket. Men ble usikker på om det er en bukett man får når det står 1 pieces, eller om en må bestille stykkesvis ? hvor lange er disse du har bestilt?

Ha en fin dag:)
klem sissel

Rosa sa...

Haha, latexroser!! (I know, barnslig;-))
Et tips for å få de ekte til å vare lenger er å bytte vann og snitte de på nytt etter noen dager. Funker, bare prøv! :-)

Klem, Rosa

Stine sa...

Disse har jeg også og er veldig fornøyd! Love them <3
Kommer også til å bestille flere bare for å ha litt å bytte i

Camilla sa...

Utrolig fine!
Godt tips, takk :)

viktoria lande sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Jatte sa...

Hei Vikroria,
vasen er medium ja.. jeg har 10 roser her, akkurat passe syns jeg i en sånn vase :)

/Jatte