17. september 2014

DIY pompoms - så dekorativt


Jeg syns pompoms er utrolig dekorativt og nesten som en "blomsteroppsats" på bordet, til kundekvelden på jobben i våres dekket jeg bord med litt inspirasjon til konfirmasjon/selskaper.. Fikk låne masse fint stæsj fra Festfabrikken.no og det ble en suksess! Jeg brukte både servietter og silkepapir til og lage forskjellige pompoms, og de får litt forskjellig uttrykk med de forskjellige typene papir man bruker.. denne er med servietter, brukte to farger, og syns den be veldig søt :) 


Denne er laget av silkepapir i to farger - jeg valgte og lage begge flate under så jeg kunne ha dem på bordet, men det er også supersøtt å ha dem runde, og henge dem opp i taket, vinduer osv :) 

Nå får man jo kjøpt mange forskjellige typer pompoms ferdig, som hos feks Festfabrikken.no, men jeg syns det er like greit og lage selv også, og så enkelt.. Her finner du en enkel forklaring om du vil lage selv! :) 

En av de nærmeste dagene kommer det bilder av den fantastiske goodiebagen fra some_greet treffet i helgen, såååååå mye fint!!!

2 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Så flink du er til å lage pompoms! Bordet blir jo ekstra dekorativt når man pynter med pompoms:)Utrolig hva man kan lage av servietter!

Ha en fin søndag:)
Klem fra Jorunn

Veronika Døli sa...

Så flotte dem ble!! Jeg har foreløbig tatt den enkle løsningen og kjøpt den ferdig! *fnis*