3. november 2013

Til dekket bord - Inspirasjon


 Julen i fjor hadde vi for aller første gang her hjemme i vårt eget hjem, vi hadde min familie på morssiden på middag og vi var veldig spente - mannen sto for maten og jeg sto på stæsjingen, akkurat slik vi liker det begge to ;) Jeg syns jeg fikk en fin julefølelse på bordet jeg dekket... 

Holdt det i rødt, hvitt og dro inn litt grandbar som jeg satt i små flasker med en rød rose - for meg er det viktig å se den som sitter på andre siden av bordet og derfor syns jeg at pynten ikke skal være for høy og ruvende under middagen :)


Jeg brukte pepperkakestjerner som jeg skrev på navn med spisende "penn" som bordkort, en søt detalj som gjestene satt pris på - maten ble servert på kjøkkenet så vi kunne ta det vi selv ville, ikke nok plass på bordet til all maten på en slik dag .. Serviset lånte jeg av Tonje Merethe.I år skal vi ikke ha juleferingen hjemme, men vi har bedt inn til Nyttårsfest, med både min og min mann sin familie, det gleder vi oss til og jeg er allerede igang med å planlegge borddekking, dessert og andre ting vi skal bedrive den siste dagen i året med - har du noen tips så kom gjerne med dem :))

Blir nok masse glitter og glam på nyttrsbordet, som seg hør og bør!

Ha en finfin Onadag, jeg skal male mur!


2 kommentarer:

Hege sa...

Så flink du er. Det var skikkelig dekorativt og fint. Vi skal heller ikke ha julen hjemme i år...men stor nyttårsfeiring,så får se om jeg får pønsket ut en plan der ;) Men du,spisbar penn..hvor får man tak i det??

Ha en super søndag,Jatte :)

Klem

Lotta sa...

Lekkert!!!!!!!!!!!!!

Fin kveld til deg søta!
Klem Lotta