4. november 2013

Prosjekt 8 kg på 8 uker - Uke 1

Da er jeg på uke 2 med prosjektet mitt (les mer her) som er og miste 8 kg før jul, altså på 8 uker.. Jeg startet Mandagen for en uke siden og lovte da og oppdatere hver uke og være 100% ærlig både mot dere men ikke minst mot meg selv.. Så her kommer oppsummeringen fra den første uka..

Jeg startet uka med kjempemotivasjon for nå og endelig få kontrollen tilbake, jeg er veldig motivert til og gå ned de siste kg nå og bli der nede. Hele uka gikk supert føler jeg, jeg spiste sundt, drakk mer vann og mindre pepsi max enn jeg normalt ville gjort, dette mest for og rense kroppen og fordi at jeg MÅ ikke drikke Pepsi max til frokost, lunsj og kvelds - det holder med det jeg drikker på kvelden ;)På Lørdag spiste jeg noen små biter med rundstykke til salaten jeg hadde til lunsj, det var grovt rundstykke så er jo ikke usunt i den forstand, men på lavkarbo skal man jo holde seg mest mulig unna dette, men jeg må kunne spise litt normalt også føler jeg, så lenge jeg har kontroll.. Samme kveld ble det 3 små pizzastykker, rart hvordan det ene drar med seg det andre, men jeg følte fortsatt at jeg hadde kontroll så jeg lager ikke noe oppstyr rundt den Lørdagen.

Så alt i alt en veldig bra uke matmessing syns jeg! Trening har det ikke blitt noe av, jeg skal muligens bytte treningssenter til Stamina HOT, noen som trener der? Jeg skal ned å snakke med dem i løpet av denne eller neste uke tenkte jeg for og høre hva de kan tilby. Men jeg er redd det blir lite trening denne uken også, da jeg har veldig mye på planen og så må bilen på verksted så får se hva jeg får til, maten skal jeg ihvertfall ha kontroll på også denne uka.Idag gikk jeg da på vekta igjen og den viste nøyaktig - 2 kg fra forrige Mandag :) HURRA! Jeg vet jo mesteparten av dette er vannkilo, men det er vekttap og jeg føler meg allerede lettere i kroppen så det gir motivasjon. Så nå er det "bare" 6 kg igjen på 7 uker!

I CAN DO IT!
YES I CAN!

ha en fin Mandag...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så flink du er Jatte! Holder på med et lignende prosjekt, men det går trått om dagen :( Motiverende å lese om deg!
Klem Gitte

4 i Kiellandsgata sa...

Så flink du har vært=) Det handler jo egentlig om å ta det riktige valget hver eneste gang. Teorien er som regel litt lettere enn praksis!!! Det vet jeg ALT om=) Lykke til videre=) Vibeke

Fru Thoresen sa...

Hipp hurra for deg, godt jobba! Moro at du ser resultater :) Lykke til videre :)

Helen sa...

Yes you can do it.
Jeg heier på deg. Kjempeflink er du.

Fabelaktig sa...

Så målrettet og flink du er!
Applaus!

Tonje Merethe sa...

Så flink du er!

Ha en fin onsdag frøken.
Klem

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så utrolig flink du er! En stor inspirasjon! Jeg har noen babykilo igjen, 3 for å være nøyaktig, men mangler totalt motivasjon. Men hvis du kan klare 8 kg på 8 uker må jo jeg klare 3 kg! Meeen..egentlig er det 8 kg jeg ønsker å gå ned, jeg hadde lagt på meg noen kilo før jeg ble gravid også - for å være helt ærlig med meg selv. Jeg skal sette meg mål fra nyttår, 8 kg ned innen mai. Jeg er bare nødt, så jeg håper jeg klarer å bli motivert. Hjelper med slike innlegg fra deg:) Stå på!

Fin midtuke til deg:) klem