31. oktober 2013

I`m in love

Akkurat nå sitter jeg og skriver mitt første innlegg fra min splitter nye MacBook Air, jeg elsker den allerede. Den er jo superkjapp, lager ikke en eneste ulyd (den gamle pcn min suser som en støvsuger) den er supertynn og lett og virker rett og slett som en kjempegod venn fremover ;) Jeg er fortsatt litt noob på mange av instillingene siden jeg er vandt med Windows, men jeg gleder meg til og sette meg inn i alt mulig - har du noen mactips så kom gjerne med dem, jeg trenger det!
Se så fin den er da dere, og jeg har nok verdens beste kjæreste som kjøpte denne til meg, etter han skulle bruke den gamle til og sjekke nettbanken her om dagen og satt i eeeevigheter og ventet på den jobbe skjønte han endelig min frustrasjon med tanke på ett sterkt ønske om en ny pc 
Fikk ikke så mye respons på ebayinnlegget mitt under her, er det intr med flere slike tips eller er det ikke noe som faller i smak? Jeg har flere tips liggende på lur med både kalendergaver/smågaver til barn/ungdom og ellers litt til feks par.. Jeg ELSKER ebay og man finner så sykt mye bra og billig der - noe er bare rask selvsagt, men etter å ha handlet en god del derfra det siste halve året kan jeg si at 90% av tingene jeg har kjøpt er veldig bra! :)

Nå er det straks natta her, jobbhelg står for tur!
God helg :)

2 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Gratulerer så mye med ny flott pc!! Det er en deilig følelse med helt ny pc og særlig når den gamle var veldig dårlig. Jeg fikk ny pc for noen uker siden selv og det er bare så herlig:)

Ha en fin helg! Klem fra Jorunn

AC IN A BOX sa...

Så kjekt med ny Mac.
Skjønner godt du er fornøyd.
Skjønner vi har like snille menn,
for jeg fikk en MacBook Pro av min mann da pc,n min døde for en stund siden.
Gode tips har jeg ikke, driver å lærer meg selv.
Men har skjønt at cmd er en god knapp sammen med enten x, c eller v for klipp og lim funksjoner.

Her er jeg oppe før jeg pleier på en søndag, jeg passer lille nevø på 2,5 år, så nå ble det litt ekstra tid til å besøke den herlige bloggen din :)

Fin søndag til deg!
- AC