12. november 2013

Prosjekt 8 kg på 8 uker - Uke 2

Da er vi jaggu meg ferdig med uke to på prosjektet mitt og jeg er nå såvidt inne i uke 3.. Forrige uke gikk jo ganske bra med minus 2 kg ned og ellers følte jeg at jeg hadde veldig god kontroll. Denne uken har forsåvidt også vært bra, men det har blitt veldig lite mat.. Mannen ble sylemeldt på Tirsdag og derfor har vi rett og slett ikke spist så mye, han har ikke matlyst og jeg syns det er kjedelig å spise alene og ikke minst lage middag til meg selv.

Bilde fra i Sommer

På Søndag bestilte vi oss pizza fra pizzaboden og det var jo heller ikke verdens beste idee midt i slankingen.. meeeen, det var godt da *ler* 

Veide meg idag og vekta viste -200 gram siden sist uke, en alt for liten nedgang syns jeg, men som sagt ble det lite mat og det har også utslag på vekta, akkurat som ved for mye mat! Nå får jeg bare stå på denne uken og håpe den går bedre, har ihverfall startet ganske greit til nå!

Om denne fine kjolen skal se bra ut på er det bare ogs stå på frem mot jul ;)
Hva syns dere forresten om denne kjolen fra kappahl, på Kappahl.no kan man se kjolen på modell også, syns den var råfin, men må jo selvsagt prøve den på før jeg bestemmer meg - men den er absolutt ett alternativ til årets julefering!

Ha en finfin Tirsdagskveld :)

6 kommentarer:

Guttemamma sa...

Så flink du er, stå på!! Kjolen ser lekker ut, stas med litt bling til jul!
Klem♥

Christine Seljelid sa...

Hei flinka!!
Det er ikke alltid så lett å finne en balanse på dette matinntaket altså!
Beste tips fra meg: Slutt å spise når du kjenner at du begynner å bli mett. Lytt til kroppen, for den gir faktisk beskjed. Det er bare det at vi har en fiende på tungen som heter smak, og den er det mye mer behagelig å høre på, om du skjønner ;)

Om du ikke er kresen, så er det flust i god, sunn mat å spise - det er bare å planlegge måltidene godt og handle inn i forkant slik at du ikke trenger å gå på butikken :)

Hva trening angår - sjekk iform.nu. Der er masse gode øvelser og tips. De har en november-utfordring på gang, med noen rumpeøvelser som virkelig kniper! De er på facebook også ;)

Stå på!! Jeg er sikker på at du når målet ditt, og kommer til å se smashing ut i den kjolen! Den var råtøff!

Klem fra Christine

Fru Thoresen sa...

Minus 200 gram er minus 200 gram, da er du jo uansett på minus 2 kilo og 200 gram på 2 uker, og da er du jo sånn sett i rute :)

Lykke til med ny uke :)

Hos Jorunn sa...

Du er kjempeflink, skulle ønske jeg kunne si det samme om meg selv. Kjolen var kjempetøff og du kommer sikkert til å bli flott i den! Så fin den ble den puten du strikket, det er sånne prosjekter jeg liker:)Har ikke strikket pute, men det er godt mulig det blir en i løpet av vinteren.

Ha en fin kveld! Klem fra Jorunn

KREATIV-I-TET - Ann Merete sa...

Flinke du!! Stå på, julekjolen er en bra motivasjon å ha!

Jeg har også satt i gang "hjelp-jeg-skal-snart-ha-på-julekjole"-prosjekt med bare sunn mat og trening så godt det lar seg gjøre fram til jul! Er bare på første uka, men de 4 første dagene har gått bra. Tror ikke jeg skal være så opptatt av vekta (har prøvd lavkarbo og Grete Roede og alt mulig før, og blir så stressa huet av å følge med på vekt og kalorier og alt som er), men at jeg føler meg bedre og ser at jeg blir mindre/strammere.

Lykke til, heia heia! :):)

Hege sa...

Så flink du er…Heier på deg :)
God helg.
Klem