11. november 2013

Å vips var det en pyntepute...


Jeg får strikkeånden over meg når høsten setter inn, og det er så moro og få til nye ting med pinner og garn.. Denne gangen ble det ikke så veldig avanserte saker, men 48 masker, garn i naturhvit og gulltråd som jeg strikke med begge på en gang, strikket 48 riller og felte av, strikket det samme stykket en gang til og sydde sammen - veldig enkelt og greit og vips hadde jeg en ny pyntepute i sofakroken.. Tenker og kanskje strikke en stjerne eller ett hjerte og fest på for en liten detalj :))

Nå er det julegaveprodusksjon til den store gullmedaljen her, så noen myke pakker kommer nok under diverse tre i år, å jeg håper det vil falle i smak.. Viser dere mer etter jul ;)

Strikker du?

5 kommentarer:

interiørgalleriet As sa...

Puter er digg! disse var suprefine:)

Precious Home sa...

Så fin!

Jeg kan strikke, men langt i fra god nok ;) I fjor sa alle at hvem som helst klarte å strikke skappelgenseren...ikke jeg! Jeg gir opp før jeg har begynt...:( Heldigvis strikker mamma så Jessica får varme og gode plagg til utelek.

Gleder meg til å møte deg på Førjulskos:) :)

Klem

Jentå fra Vornese sa...

Lekker! :)
Ser for meg ei lita stjerne i gull ivenstre hjørne ;)
Dårleg med strikking her i gården. Kunne tenkt meg å lera meg det, men må først få tanken på at eg ikkje få det til ut av skallen,hihi ;)
Hekling derimot er meir litt meg :)
Klem

Fabelaktig sa...

Så flink du er!

Jeg kan strikke, men gjør det ikke - det blir rett og slett ikke prioritert :)

fin dag!
klemklem

frøkenFilur sa...

jepp,,Strikk er digg!! Elsker å strikke;)
Puta di var fin da;))

Ha n fin kveld videre,
tina;)