14. november 2013

Nå tennes (snart) tusen julelys..

Svibel/Mester grønn - Hjerte av kongler/am designe - Hvite trær/Princess Interiør - Adventsstake/Kremmerhuset - Lift/Princess Interiør - Dørmatte/Multitrend - Pute/Princess Interiør - Stjerner/Litt overalt.


Ingen hemmelighet at jeg er veeeeldig glad i jula og ventetiden vi snart trer inn i, jeg gleder meg så mye til og pynte huset, få frem adventsstaker og stjerner, kongerøkelse og granbarlukt, pakke inn gaver mens julemusikken spilles for fulle mugger og snøen forhåpentligvis faller med store flak, ned fra oven ;) MAGISK!

Her er en liten titt på min inspo til årets julehjem, blir en del naturmatrialer, svibler, hvitt, sølv og en dæsj med rødt her og der - jeg er ikke så glad i nisser og slikt men noen får vel komme seg frem også her hos oss, for det er jo det som er jul, trossalt!

Var innom am designe(link) idag sammen med Tonje Merethe(link), der var det julestemning så langt øyet kunne se, skikkelig herlig.. manglet bare snøen og en kopp med gløgg *fnis* 


 Noen som vet hvorfor ikke bakgrunnen på collagen blir hvit som siden min forresten? veldig irriterende, syns den ser så skitten ut! Og kom gjerne med tips til gode redigeringsprogram som kan brukes til blant annet slike som dette, som funker på MAC.. 

Ha det fint så lenge!

4 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Herlig inspirasjon.

Takk for en fin formiddag i går. Bare få dager til vi sees igjen nå ;)

Ha en super dag!
Klem fra Tonje Merethe

Pernilles Interiørsysler sa...

Ååååå, jeg er så enig med deg!!
Elsker julen og gleder meg som en liten unge til hele desember.

Flott juleinspirasjon du har lagt ut :)
Jeg har tenkt til å ha svart og hvit jul i år, med bittelitt rødt. Er på jakt etter svart adventsstjerne som henger i vinduet- rop ut om du vet om noen som har ;p

Ønsker deg en strålende torsdag, klem :)

am design sa...

Hei på deg!
Og tusen takk for koselig besøk!!!
Gløgg skal du få litt nærmere jul.
Blir både langåpent og søndagsåpent hos oss i desember :)

Ha en fin dag!

Klem fra Anne-Marit

Fridas lille hjem sa...

Hei hei, takk for fin kommentar inne hos meg. Guu for et fint putetrekk du hadde strikka :)

Ønsker deg en fin dag.

Klem