6. november 2013

En stor tom vegg

På høsten ommøblerer vi stuen og får sofakroken bort til det hjørnet der vi har vedovnen, det er jo så utrolig koselig å sitte ved ovnen på vinteren og bare nyte flammene og varmen. 
Denne delen av stuen er på vår og sommerstid spisestuedel.

Men, vi har en stor tom vegg her borte, over sofaen.. en vegg jeg ikke klarer og få noe fint opp på, og den ser ganske tom og stusselig ut.. Jeg tenkte på ett eller to speil men mannen i huset liker ikke det, jeg vil gjerne ha ett eller flere stor bilder av hundene, men det er vel ganske dyrt?

Har du noen tips til hva jeg kan ha på denne veggen, bildene under er gamle, det ene fra stua var hvit og det andre fra jula, men veggen er jo likevel like tom *ler*Idag hadde lillebror sin siste dag på valpekurs, men vi håper og finne noen andre kurs og delta på utover vinteren, kurs er alltid moro og man skaper veldig fine og steke bånd med hunden ved og trene masse! :)

Ha en fin natt og god Torsdag, helga er næææær!

6 kommentarer:

Ida Glittum Maabø sa...

Så koselig dere har d :) Deilig med peis, kunne ønske jeg hadde d! Fytti, d er jo så koselig om vinteren :)

Vet du, bildet av hundene hadde jo vært super fint, dessverre aner jeg ikke priser, men nå er d jo jul og dere kan jo ønske dere d? eller se om d er noe tilbuder? :)

Ha en fin torsdag. Klem ♥

Lev Livet Lett Lokki sa...

Det hørtes veldig koselig ut med lekre bilder av hundene, får håpe det ikke er for dyrt…
Det er så koselig hos dere - vakkert pyntet til jul, også så fine bordkort du hadde laget - og julegavetipsene var kjempefine!
Grattis med ny MacBook Air - også når du målet ditt så flink som du er!
Kan jeg få spørre hvor du lager det fine runde merke ditt, det med stjernen i midten og teksten som går rundt? Med en app eller i photoshop…
Fine novemberdager til deg :)
Klem

Marit sa...

Hei Jatte.
Det er deilig å sitte ved vedovnen nå i den kalde mørke tiden.

Du har det jo så fint i stua di, interiør har du nok bedre greie på en meg.
Du finner nok noe som du synes passer, inntil da er jo bare vegger flott også.

Ha en fin dag, Maritklem.

Marte sa...

Bestill bilder på lerret av hundene!svart/hvitt kanskje? Jeg bestiller via elkjøp sin nettbutikk, enkelt og greit!

Precious Home sa...

Jeg liker ideen med speil, syns det er så lekkert! :)
Skal du ha store bilder av hundene kan du bestille plakater som du kan ramme inn. Jeg gjorde det i dåpsgave engang og betalte ikke mer enn 200 for selve plakaten inkludert porto..så kjøpte jeg en billig ramme på IKEA. Disse plakatene får du i flere str også :) Enten smartphoto.no eller nfoto.no tror jeg det var...

ha en fin kveld!

Lykke i Jordbærveien sa...

Så utrolig fint dere har det:) Hemmm ja si det er vanskelig. Jeg er selv veldig glad i bilder så tror jeg hadde gått for det:) Ønsker deg en fin kveld♥ klem Mari