18. november 2013

Julestemning i bøtter og spann

Idag har jeg vært på juleverksted hos Tonje Merethe, sammen med flere søte damer.. Kjempekoselig kveld med Grøt, julebrus, pepperkaker, skravling og ikke minst juleverksted - jeg fikk dekorert noen fyrstikkesker, og laget noen nye lysglass.. Laget slike ifjor også, men da brukte jeg bare syltetøyglass - i år hadde jeg noen vannglass stående i skapet som aldri ble brukt som jeg tenkte kunne gjøre seg godt som lysglass og det gjordet det, syns det ble kjempesøtt!
Bare dårlige mobilbilder akkurat nå, skal prøve å ta bedre bilder av lyslyktene og de dekorete fyrstikkeskene en annen dag :)) Men, julestemningen er ihvertfall på plass og jeg gleder meg bare til enda ett flott juleverksted neste helg på førjulskos, tror det blir veldig bra!!

Ha en fin ny Novemberuke!

5 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Takk for en koselig kveld i går.

Ha en fin mandag frøken.
Klem fra Tonje Merethe

Vicky Holmedal sa...

Hei! Så koselig! Jeg gleder meg til neste helg. Det er alltid veldig hyggelig å bli kjent med kreative og aktiv bloggleriner :-)

Klem
Vicky

Har en drøm... sa...

Så koselig med slike juleverksted:))
Og til helgen skal vi kooose oss ekstra:)) Gleder meg veldig til og treffe deg, endelig ♥
Vi har jo fulgt hverandre i mange år:)

Lindas Lille Leilighet sa...

Så koselig! :) Vet ikke hvor mye tid det blir til sånn førjulskos her i huset..her er det bryllup og flytting på høygir!:P

Lyktene ble kjempefine da!:) Lurt p bruke gamle glass:))

Guro Eriksen sa...

Så koselig med juleverksted! Det ser ut som dere har hatt det riktig så hyggelig sammen. Og kjempefine ting du har laget :)