17. november 2013

Julegavetips til Kjæresten (han)


Hello, etter en fin jobbhelg har jeg synket ned i sofaen med hunder på fanget og mann ved min side, deilig! Har også holdt på noen timer med å lage julegavetips til dere, og denne gangen kommer tips til hva man kan kjøpe til sin kjæreste! håper dere får litt inspirasjon..

1. Hudpleie, The Body Shop had barberkrem, most, body wash osv også til menn.. jeg syns gutta også fortjener skikkelig produkter, som tar vare på huden! The body Shop har også fått seg nettbutikk nå så er kjempeenkelt og shoppe.. (De tester heller ikke produktene sine på dyr, noe jeg liker veldig godt)
5. Billetter til en forestilling, Kino, weekendtur for bare dere to, eller en fotballhelg med gutta?
6. Ski/sportspakke av noe slag..selv har jeg veldig lyst og kjøpe langrennski og begynne med det, god trening og kjempemorsom familieaktivitet!
10. Skull med vodka - kjøpes på polet.
11.  Ny mobiltelefon.
12. Gokarttimer, enten dere to sammen som en kjærestedate eller bare noe han kan ta med gutta på en lørdag ettermiddag - gutter liker fart og spenning :)
13.  Sjakkfeberen herjer Norge, og ett lekkert sjakkbrett i glass kan jo være artig utover vinteren.
14. Votter (luer og skjerf), strikk gjerne selv, med favorittlagets logo, eller annet.. vær kreativ.Idag (Lørdag) er det bare EN UKE igjen til førjulskos, 40 interiørfrelste bloggdamer, shopping, god mat, juleverksted, latter, skarvling, roadtrip, og masse moro skal vi ha! Jeg gleder meg kjempemasse, og tror dagen kommer til og bli topp.. Skal selvsagt ta med kamera og forevige alt det fantastiske vi skal gjøre.. blir så moro å møte damene bak blogger jeg har fulgt i lang lang tid, og ikke minst reise sammen med Tonje Merethe, som har gjennom nettopp bloggingen blitt en god venninne av meg♥ 

Nyt siste rest av helgen!

2 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Mange fine tips her. I år har jeg for første gang ikke en 100% klar tanke over hva min skal få, men med eget hus så er det vel alltids mye man trenger ;)

Gleder meg supermye til å reise på Førjulskos sammen med deg. Og til du kommer hit om ca 2,5time. hihi

Klem klem

FruMeyer sa...

Her er gaven kvasiiboks, eller dvs, skal gjøre noe hyggelig sammen etter jul. Men en liten ting ved siden av er det jo mulig at det blir.
6 dager idag faktisk. Blir gøy å møte dere :)
Fortsatt fin søndag!