6. september 2013

Lampe til trappegangen ...


Kom over denne superfine lampen på facebook her for litt siden, så ufattelig fint det ble med de blondedukene.. Denne i stooor tror jeg kunne gjort seg enormt bra i trappoppgangen vår, det er høyt under taket i trappen og må derfor ha noe litt stort der, pr idag har vi ikke lys der så blir veldig mørkt! Så nå er det bare og tråle bruktbutikkene etter gamle runde hekla brikker i forskjellige str og mønster.. også må vi pusse opp gangen der først da - men det blir gjort i løpet av vinteren *happyface*

Noen som har prøvd og lage slik lampe??

GOD HELG!

5 kommentarer:

Inspirasjon fra Elin sa...

dette bilde har jeg kommet over på facebook også... Ingen dum idee :) Jeg har også trappegang. Skal på 3 loppis i helgen og kanskje jeg er heldig å finner noen slike. Vi får se. Billig og enkelt ihvertfall. Sliter med å finne lamper, men merker jeg trenger det sårt nå som det går mot mørkere tider.
God helg

mille m sa...

Så kul den var, blir nok veldig fint! Godt med mye lys nå som mørketida kommer også! Ønsker deg en fin helg)) klem Camilla

Camelam sa...

Jeg har laget en sånn lampe. Ble ikke fornøyd med resultatet, men de er jo veldig fine så jeg vurderer å prøve på nytt :)
Jeg kjøpte duker på bruktbutikk, og limte de på en ballong. Ballongen ble veldig tung etterhvert som jeg limte på dukene, så den ble veldig dråpeformet. Dermed ble jo også lampen det. Første gangen jeg lagde sprengte jeg bare ballongen etterpå. Ikke lurt.. hele lampen ble knøvlet sammen med ballongen. Så på neste forsøk gikk det mye bedre. Da prøvde jeg s ågodt jeg kunne å løsne limet fra ballongen, og så sprenge. Da holdt fasongen seg. Men den ble fortsatt dråpeformet da. Og så var ikke alle dukene like hvite. Så det ble ikke fint.
Men jeg har ikke gitt helt opp enda, for de er jo så fine!:D

Tonje Merethe sa...

Så stilig lampe! Den likte jeg.

Ha en fortsatt fin helg snupp. Leggetid her, i morgen er det dåp for min venninnes baby.

klem klem

mirjamsdrøm sa...

Jeg har laget sånn lampe i sommer! Den henger i stua og jeg er kjempefornøyd :) Stor ballong, heklebrikker og tapetlim....vips ny kul lampe! Bruktbutikker har ofte heklebrikker. Lykke til ;)