1. november 2012

Engler og hund i sofaen


Snøen ble borte like fort som den kom her i Langesund, litt trist da jeg syns snø er veldig koselig og jeg er jo i julemodus som bare det allerede så snø er liksom det eneste som mangler ;) Men, bare den kommer før jul er jeg fornøyd!!

Interiør er gøy og på bilde over har jeg brukt noen av de nye varene på jobb (Princess) en supersøt engleserie er kommet inn i hvitt og grått, de grå putetrekkene, lyshuset, kulene på "treet", lammeskinnet, de hvite putene og sølvhjertet bak er alt fra Princess, sammen med løper og engleputer! Idag åpner også de siste butikkene på Brotorvet, som er senteret her jeg bor og der jeg jobber.. det er nå 85 butikker, så fra idag starter en 10 dagers åpningsfest! Masse flotte tilbud og mye underholdning hver dag 10 dager til ende.. Så bor du i Bamble, Porsgrunn, Skien, Larvik eller andre steder som ikke er så langt unna anbefaler jeg deg å TA TUREN!! 

Vi skal være åpene fra 9-24 idag 1.November, imorgen 9-22, lørdag 9-18 og Mandag-Fredag neste uker er vi også åpnet 9-22 så her blir det fest ;)) Kom Kom!!


Ønsker deg en fin Torsdag!

9 kommentarer:

MissMette sa...

Koselig her hos deg ღ - og det er ikke lenge igjen til jul og alt det koselige det medfører ღ gratulerer også med alle 10 toppene :) Så utrolig bra! - flink du. Leste for en uke siden da jeg var innom her ang mat og vekt. Jeg syns du er flink, litt opp går det innimellom :) men så går det nedover igjen ღ jeg sliter også med nesten det samme. Jeg har mer eller mindre stått på stedet hvil ang vekten nå i 3 måneder og det er jo ikke noe kjekt. Jeg sliter med liten matlyst og er ikke flink til å spise lite og ofte, og samtidig sliter jeg også med dårlige perioder ang helsen og da stopper lissom alt opp. Og det blir som du også sier at jeg må bruke det jeg har av energi til bare å komme igjennom dagene. Men så lenge du vet hvor problemet er så vet man også hvor fokuset er. det er bare å prøve å være positiv og si til seg selv at man er inne i en dårlig periode og at man fortsetter når man er litt bedre igjen ღ Husk at du IKKE har mislykkes med det du holder på med, bare at kroppen ikke alltid er i form, og den må vi lytte til å bare ta tiden til hjelp ღ Følger meg her hos deg, men jeg har ikke vært så flink å legge igjen noen ord, da jeg har hatt en tung periode, men tror jeg kjenner at den er på vei opp igjen ღ Ønsker deg en fortsatt fin uke, og husk at du er flink!!! - 17 kg er mye ღ Stor klem fra Mette :)

Et puslespill sa...

Så koselig sofakrok du har! :-)
Her begynner jeg også å komme mer i julemodus, siden det går mye i julevarer på jobb.

Ha en riktig fin dag
Klem Miriam

Anonym sa...

Kosegutten:)

Mattisheimen sa...

Sofakroken din ble kjempefin! Liker godt englemotiver, og Princess har utrolig mye fint.

Ha en fin tirsdagskveld!

Renate

liven sa...

Var innom Princess forleden...mye fint!!
Koselig i stuen din...og mopsen er nå bare søt der han ligger :)

Tonje Merethe sa...

Koselig sofakrok.

Brotorvet har blitt stort og fint nå ja. Ble ikke lange turen innom for våres del. Får heller ta en skikkelig runde en annen dag.

Fin kveld (på jobb) og god natt til deg.
Klem fra Tonje Merethe

Solveig (Svingenslillehus) sa...

VAKKERT, Jatte :) Lunt og koselig :)
Ha en riktig god helg :)
Klemmer til deg!

Villa Drømmeverden sa...

Så koselig sofakrok!
Gøy å skifte på puter, tekstiler og interiør.

Jeg er i julemodus, litt tidlig men sånn blir det i butikkbransjen:) Ønsker meg ny snø, ihvertfall før jul:)

Klem fra Margit

Precious Home sa...

Så koselig i sofakroken din, og Keegan er fortsatt like herlig!
Fine vofsen!

psst! Del gjerne dine beste interiørtips inne på min utfordring:)

Ha en fin kveld!