4. november 2012

Sølv, natur, litt glitter og glam


Fra og ha blonder, dilldall, engler og pasteller over hele linja har stilen endret seg sakte men sikkert det siste året.. jeg liker fortsatt blonder, engler og pasteller men på en litt annen måte.. Jeg som alle andre blir jo påvirket av trender og det man ser i blader og butikker- men jeg føler dette er en naturlig endring! En av mine største inspirasjonskilder på interiørfronten er Villapaprika og Lindevegen, natur, glitter, litt glam, masse fine tekstiler osv.. Men jeg føler jeg må ha litt av den søte egne touchen her hjemme med litt sukkersøtt i tillegg for og få min personlige stil!!

Jeg elsker å ta naturen inn (Det har jeg alltid gjort) og når vi gikk topptur 10 av 10 var min kjære onkel så snill at han sanket inn både mose, kvist og granbar til meg.. dette skal brukes mye fremover :)


Til uken skal jeg ha en liten "stand" på senteret jeg jobber der jeg kommer med noen av mine tips til borddekking, tips til bordkort osv med hovedfokus på juletiden og nyttårsbord.. Og mitt beste tips må nok være TA NATUREN INN!! det er lekkert, miljøvennlig og ikke minst gratis :))
Så min Søndag skal brukes til litt pusling med dette.. gruer meg litt, men håper noen vil få nytte av det :) er du i nærheten så ta gjerne turen du også (er mellom 15-22 engang)..


Ha en glitrende Søndag :)Follow my blog with Bloglovin

19 kommentarer:

Synne Charlotte sa...

Nydelig å ta med naturen inn i stua! :)

Ha en herlig Lørdag (søndag) videre!

Klem SynneCharlotte <3

Ida Glittum Maabø sa...

Nydelig!
Du har det så fint!:)

Moro å mikse litt fra naturen,
det gjorde jeg i går også, hehe.

Fin fin søndag til deg ♥
klem

Madame sa...

Det er så smukt at se - rigtig god søndag til dig og tak for din søde kommentar hos mig!

Rebekka sa...

Oi så spennende da....Ønsker deg lykke til :))
Kjempeflott å ta naturen inn i huset, og spesielt på denne årstiden hvor vi går inn i mørketiden.....Herlig å skape litt liv i heimen da :)))
Ha en super søndag
KLem

Har en drøm... sa...

Er knallfint med naturen inn ja, det er mitt heteste tips til denne årstiden og:)
Så spennende med stand da, blir gøy!
Lykke til ♥

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så lekker stua deres har blitt! Det ser så lunt og varmt og "velkomment" ut:)

Stilen forandrer seg nok for de fleste ettersom tiden går. Enten man blir påvirket av det ene eller det andre:) Synes igrunn det er helt greit jeg, for det er jo så fint med ny inspirasjon:) Jeg har gått fra først den typiske stilen vi hadde på begynnelsen av 2000-tallet (kjenner meg igjen på dine gamle bilder fra leiligheten deres), til shabby chic, til gammeldags landstil med sink og naturelementer, vært innom litt minimalistisk med svart/hvitt/industrielt, også litt orientalsk, men først nå føler jeg at jeg har funnet MIN stil. Det er en blanding av alt mulig egentlig. Jeg har tatt litt fra ulike stiler, og satt det sammen til en fin helhet. Endelig føler jeg at jeg har fått det lune hjemmet jeg alltid har ønsket meg:)

Villapaprika og Lindevegen blir nok nye favoritter hos meg nå, det er så gøy å bli inspirert med nye blogger:)

Håper du har en nydelig søndag, lykke til med stand:)

klem Jennifer

Turid sa...

Tusen takk for koselig kommentar!
Fin blogg du har! Og kanskje jeg kan finne noen gode mat tips på din andre blogg, for ser du har vært så flink med kosten og gått masse ned i vekt! Prøver stadig vekk det samme, men holder aldri ut lenge nok:(

Ønsker deg en fin søndag!
Turid

Precious Home sa...

Spennende! Håper du tar bilder så vi også får se;)

Ha en fin dag!

Tovepia sa...

Lekkert, lekkert!
Gleder meg litt til adventspynting..og er litt i tvil om det blir rød jul i år...eller hvit/sølv:))
Ha en fin søndag, klem fra mæ;)

Anonym sa...

lammeskinnet som ligger til høyre i bildet... er det fra princess?? ..

koselig sofakrok!

Havfruen sa...

Liker å dekke bord men er ikke flink til det....så jeg burde kommet og fått endel tips.
Kongler og mose er herlig pynt ja :) og skjell :) jeg bor jo i fjæra :)
Du har et nydelig salongbord....lekkert :)
Ha en fin kveld, klem fra meg :)

Ingeborg sa...

Jeg forandrer også stil, litt etter litt. Ikke så rart når man er blogger og får masse påfyll her i tillegg til interiørblader og nettsider.

Naturen tar jeg også inn, det har jeg gjort siden jeg var liten, lærte det av mor.

Fin ny uke til deg:)

Silje sa...

Snille snille du:):) alltid så fine kommentarer og ord fra deg enten på min blogg eller på den egen:):) Du er god du <3

Er sikker på at du knaller til på borddekking:) For dette kan du! Ønsker deg masse lykke til og hadde eg bodd nermere skulle eg kommet å sitt på:):)

Men du over til gulvet ditt. Det er det perfekte i mine øyner.:) Eg var å såg lenge på senco gerfloor sitt gulv slik som en limer på, men dei har sluttet og produsere det så eg fikk aldrig nok til min stue.. Men når eg såg du hadde slik gulv blei eg kjempe glad:) du hadde kjøpt ditt på coop obs bygg ikke sant?:) Eg lurer veldig på hva det kostet.:) vil skifte gulv, men har ikke lyst og blakke meg på det, da får eg ikke med min kjære på det:P haha

ha en suuper fin kveld min super snille bloggleser<3

klemmer fra lindevegen:)

Jatte sa...

Silje/Lindevegen: Jeg kjøpte vårt click gulv på fargerike, det vi har i gangen.. det vi har i stuen kjøpte vi på coop obs bygg ja - kostet ikke sååå mye. Vi la gulv i stuen (ca 30kvm) og kjøkken (ca 20 kvm) og betalte rundt 10-15 tusen tror jeg.. Var ikke så galt. Den gangen kostet det vel 250-300kr pr pakke ..

Det er laminat.

Det vi har i gangen er vinyl-click og kostet omtrent det samme.

klem

♥ Netta ♥ sa...

Så nydelig du har det hjemme hos deg Jatte. Å bruke naturtoner hjemme og ta med elementer fra naturen inn er så lekkert. Jeg bruker særlig mye av naturen i interiøret i adventstiden, men i år har jeg visst glemt å sanke mose til adventsstaken :-( Høres kjempespennende ut med stand på senteret, det kommer til å gå strålende - lykke til!

Ha en fin uke søte deg!

Klem
Netta

Bdicte sa...

Ja, påvirket blir vi nok mer eller mindre alle sammen:) Bare moro å endre litt!

Veldig fint er det i alle fall hjemme hos dere:)
Ha en fin søndag
Klem
Benedicte

i Vinduskarmen sa...

Blir bare mer og mer natur inne hos oss nå.. :-)
Håper du blir med neste gang!
JEG SKAL! (om jeg får plass) hehe..
ha en finfin natt!

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Så flink du er :) Står du på stand hele uken eller? Vil komme ned :D

Jatte sa...

Rebekka: Meningen er at jeg skal gjøre det ikveld, onsdag og fredag ihvertfall, men har ikke fått noe klart svar fra senterleder ang ikveld så aner ikke.. HAHA! Aner ikke om det er av interesse for noen engang, det går jo mest på hva jeg personlig liker osv, å mine tips om noen spørr.. litt for å gjøre noe ut av disse laaaaange åpningstidene (9-22 mand-fred denne uka vettu)..

Ta gjerne turen en av dagene, tror det blir annonsert på facebook når det skal være, skal på jobb nå så skal snakke med senterleder og sjefen min da :)