28. oktober 2012

Julegavetips til tenåringsgutten


Nok et knippe julegavetips, denne gangen til tenåringsgutten - altså fra 13 år og oppover! Er nok også mye her som passer på de som er eldre også, gutter er gutter, de liker som regel de samme tingene "hele livet" ;)

1. Spotify - De fleste (både gutter og jenter) liker musikk og abbo på spotify er en gave som er midt i blinken for de fleste, da har man tilgang til masse musikk på tlf og pc!

2. Bøker - Døds lenkene skal vist være en veldig populær serie for ungdom fra 12 år og oppover, Harry Potter, osv er jo også slagere, men mange har kanskje allerede lest dem, om de liker å lese!

3. Kortholder - De er små, får plass til kort og sedler og tar derfor lite plass i bukselomma, få den gjerne gravert med navn eller kallenavn til mottaker, da blir den enda mer personlig. 

4. Klær - Se ann stilen til den du kjøper til, er jo viktig at de blir fornøyd med det de skal gå i!

5. Smykker - Disse nametag smykkene er veldig kule, man får også armebånd osv i sølv eller skinn.. Her kan man også gravere for og gjøre det mer personlig! Evt legg ved gavekort på 
gravering så de kan bestemme selv.

6. Serier og film - The Big Bang Theory er en stor slager! tror gutter (og jenter) fra 13 år og oppover digger denne serien, meg inkludert ;)

7. Ullsokker - Strikk gjerne selv eller kjøp noen av god kvalitet, ullvang, røros, trysil osv er merker som selger gode ullsokker.. 

8. Superundertøy - Kanskje en kjedelig gave og få for noen, men en absolutt nødvendighet når kulda setter inn for fult, om gutten er glad i vintersport er nok dette en ekstra fin gave å gi/få!

9. Elektrisk leketøy - Blir gutter noen gang for store for slike ting? helikoper, fly, biler osv? Fåes kjøpt flere steder, bant annet teknikkermagasinet.no .

10. Gavekort - På feks: Det lolale senteret, sportsbutikken, biltema, klesbutikken, teknikkermagasinet osv..Alt etter som hva gutter er opptatt av.

11. Lue - Strikk gjerne selv.. Mange kule oppskrifter på nett på luer med angrybirds, dødningshode, mariusmønster osv, eller kjøp en i butikken .

12. Velvære - Parfymer, dusjsåpe, deo .. 

Det var noen julegavetips til tenåringsgutten, håper noen kan komme til nytte.
For julegavetips til mor, far, og tenåringsjenta trykk på linkene. 


/Hvem vil dere ha tips til neste gang? 
post signature

3 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Mange fine tips her Jatte!

Fin ny uke til deg.
Klem fra Tonje Merethe

Marte-K sa...

Hvor er de smykkene i punkt 5 fra? Med et par småbrødre er de et hot gavetips,som jeg må utforske litt ;-)

Anonym sa...

Supert :D Jeg funderer veldig på hva jeg skal gi til tanteungen min på 12,5 år, men her var det jo mange tips :D