27. oktober 2012

Julegavetips til jente 13+


1. Badekåpe - Det finnes mange fine badekåper rundt om i butikkene, som er litt søtere en de store "vanlige" badekåpene, denne er fra ellos, men det selges også på Princess, Cubus osv.

2. Skåler - Bruka designe selger skåler med tekst som: Godis, Popcorn, dipp osv, jeg syns disse er superkule og jeg har inntrykk av at disse også er populære blant de som er yngre og det skader jo ikke å starte å samle litt til man en dag skal flytte hjemmefra? Black Designe har også noen skåler med tekst, noe rimeligere enn disse på bilde!

3. Skilt - Jeg så dette skiltet på den lokale blomsterbutikken i sommer å måtte le for meg selv, det passer ganske greit til ene søsteren min ihvertfall (eller hva sandra?;) og kanskje også til en del andre i den alderen? Litt artig er det ihvertfall! Kan kjøpes her.

4. Ørepynt - eller smykker generelt... De fleste jenter liker litt dill og stort sett er slike ting en ganske safe gave (man må jo selvsagt vite om hun har hull i ørene eller går med smykker), jeg liker selv disse enkle øredobbene med "diamant" fåes i forskjellige str og farger, både på gullsmeden og i kjedebutikkene som selger klær og stæsj.

5. Mobil deksel - De fleste tenåringer idag har mobil, gjerne en fancy en også som man får kjøpt masse kule deksel til, du får dem i alle mulige farger og varianter, ikke alle like praktiske - som dette med svær hale dott bak, men moro er dem! Får dem BILLIG på ebay blant annet.

6. Abbo fra Bladkongen.no - kan velge mellom mange blader, TOPP eksisterer jo enda noe som jeg husker jeg leste når jeg var yngre, så er det jo flere varianeter av jenteblader man kan velgemellom, fisk litt å hør hvilken blader de leser før du bestiller ;)

7. Justin Bieber!!! Han er jo "alle" jenter i den alderens drøm, vi har sengetøy med denne kjekkasen på Princess og det er VELDIG populært, jentene kommer hylene inn i butikken å koser med dyna, helt seriøst!! Vi har også håndkle med bilde av han, så om hun liker han er det garantert en hit!

8. Keep Calm and go shopping plakat - ram den inn! Denne kan skrives ut selv på pc i valgfri str.. finnes også masse andre typer der ute. Disse er jo veldig poppis i bloggverden ;)

9. Velvære - Jenter i alle aldere er opptatt av velvære, og jeg syns at det er ekstra viktig at jenter i 13 års alderen og oppover bruker GODE produkter, de har så fin hud frafør og viktig å passe på den. Om du skal kjøpe sminke til en ung jente, for all del kjøp noe skikkelig, ikke de billigste variantene som ødelegger huden!

10. Cupcakes jern - Disse er GENIALE! jeg fikk selv sånt til jul ifjor og har brukt det masse, den typen på bilde lager minicupcakes men man får også ett som lager litt større, enkelt og greit for alle å bruke, gi gjerne også en bok med gode oppskrifter på cupcakes. Fåes de fleste plasser nå for tiden på nett og i butikker som selger elvarer!


Dette ble veldig langt så velger derofor å poste tipsene til gutt 13+ i ett eget innlegg! Håper noen av mine tips kan komme til nytte for noen av dere, gi meg også gjerne dine beste julegavetips om du har noen som ikke er nevnt!! Imorgen skal jeg få tatt bilder av gangen :))

HA EN FIN KVELD VIDERE!

7 kommentarer:

Martilie sa...

Knallbra innlegg! Supre tips - dette er nå lagret på pc'n min :)

Ha en finfin kveld!

Klem fra Tove

Tonje Merethe sa...

Så mange fine tips.
Søsteren min blir 12år i januar, og mye passet henne her. Hun får halssmykke og øredobber + cupcakestæsj til jul.

Heldigvis ikke ei slik Beliber her, hverken søsteren min eller min datter. Takk og lov.

Gleder meg til å se nesten tips.
Ha en fortsatt fin helg og lykke til i morgen.
Klem

Precious Home sa...

Kjempefine gaveønsker!!

Ha en fin kveld!

Har en drøm... sa...

Flotte ønsker:)
Her er det jo en jente 13+ ♥

Ine M. sa...

Ooo, det cupcake-jernet var artig! :-) Takk for flotte tips nok en gang.

Lithe sa...

Her var mange supre tips!
Takk,takk :)
Fin søndag til deg :)

Klem

Casa del Pt sa...

Så kjekt med tips! Dette skal jeg følge med videre på :)

Ha en fin søndag!