21. april 2011

Da var påsken skikkelig igang ..


Ja, idag er det skjærtorsdag og da er vel påsken igang sånn på ordentlig da, stengte butikker og folk som koser sg hjemme med god mat og påskegodt til det tyter ut av øra og alle kiloene man har tatt av siden jul ligger på hofta igjen på no time ;)


Vi fikk brukt gårsdagen til vaske huset (nesten) ferdig, keegan fikk en dusj også - må jo være ren og pen i påsken! Ikke så mye påskepynt her, mest vårpynt - rosa lys har som dere ser kommet på plass, to perleblomster i blått kom med hjem på Tirsdag, de fikk plass i telysglassene, ble koselig syns jeg!

Skatollet er jo som nevnt hundre ganger før mitt favorittmøbel, og symaskinen likeså 
Potta jeg kjøpte på Loppis, har fått hjerteranke i seg, syns den er så fin, høy og lekker!Uteplassen er blitt riktig så koselig syns jeg, en litt annen stil ute enn inne - litt mer røft ute kanskje - men i like it ;) Oliventreet ble satt ut igår etter en lang vinter, men det ser ganske så stusslig ut, er det håp for det? burde jeg potte om i ny god jord?


Litt mer pynt på utebordet, må jo ha litt levende lys også ;) tror naboene syns jeg er litt rar sånn som jeg diller og daller ute på verandaen og flyr rundt med kamera mens jeg snakker med meg selv, jaja - jeg er vel kanskje litt rar  ;)

Nå skal jeg prøve å få gjort meg helt ferdig med vaskingen, har gulvene igjen + litt kjøkken-dilling, sofatrekkene skal på igjen også, helt nyvasket og rene

Ha en fin skjærtorsdag,
post signature

16 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Så koselig å komme inn her til deg! Så heldig som har har så fint skatoll! Det har jeg ønsket meg i 15 år tror jeg. Skjønt med perleblomster i lysestaker, og litt rosa er alltid prikken over i`en! Håper du får en fin påske med masse tid på den trivelige uteplassen din! Nå skal jeg pakke litt og reise på hytte for et par dager.

Klem fra Hanne:)

Mamsens hus sa...

Koselig på uteplassen din.
Desverre kan jeg ikke hjelpe deg ang oliventre.
Nydelig skatoll du har. :)
Ha en fin dag!
klem

Barbros lille atelier sa...

Så koselig du har det!

Ønsker deg en riktig god påske!

Klem

gode grunner sa...

:) Ååå, det er så deilig med vår! Energien tyter og man får gjort en del ting man har utsatt en stund.. Deilig med nyvasket hus -nyt!
Du har pyntet så fint; både ute og inne!
Det er noen ganger, når jeg suldrer ute, at jeg tenker at det er bra vi ikke har så mange naboer.. ;)
Riktig god påske!! Kos deg!
klem fra Hedda

Frøken H sa...

Veldig koselig på uteplassen din synes jeg! :) Blir vel som regel en litt annen stil ute enn inne, kjenner til den! ;) Skatollet ditt er jo aldeles nydelig da, så skjønner godt at det er favoritten din! Veldig fint pyntet hos deg! :) Ha en fin dag! ♥

klem Frøken H

Heidi sa...

Hei

Åh, ser at dere har en sånn gammel symaskin. Er det noe som er i familiearv, eller noe du har funnet på loppis? Jeg har en gammel symaskin selv, etter oldmoren min og får en gammel annen etter min mormor etterhvert. Slike gamle ting er så vakkert :)

Ha en flott skjærtorsdag og en herlig påske :)

Klem Heidi

Synnøve sa...

Hei!
Hvis du synes oliventreet ditt,ser litt puslette ut.Ja da har du skullet sett mitt:) Mistet alle bladene for en stund siden(ikke noe nytt, gjør det ofte,synes jeg) Nå er det kommet blad ytterst på ei grein!! Resten ser helt dødt ut, men jeg lever i håpet ennå!!
Skatollet ditt er kjempefint.
Koselig og pynte ute også!
Her er det grå vær i dag, men skal vel altids greie og finne på noe. Må bare drikke litt kaffe først:)
Ha en fin dag!
Klem Synnøve

Maias Lille Verden sa...

hei og hopp
Så koselig dere har fått det på uteplassen :-)

Ønsker deg en deilig skjærtorsdag!
Klem

Anne-Marthe er meg! sa...

Glad påsk Jatte :D Kos deg ute i det nydelige været! klem Anne-Marthe:)

Monica sa...

Ååå så misunnelig jeg ble av uteplassbildene nå! Ser kjempekoselig ut :) Tipper naboene bare blir sjalu når de ser du koser deg med pyntinge :) Ser ut som dere har det varmt og godt, her er det ikke fullt så klart for utelivet - men det kommer heldigvis snart :)
God påske! Klemklem

Siri sa...

Så koselig!

Påskeliljer er så fine. Nydelige potter du hadde også!

Ha en fortsatt god påske.

Klem Siri

Jatte sa...

Heidi; Symaskinen er arvet♥ jeg fikk den av mamma den har vært i familien i en år-rekke, tror den er fra 1911 så 100 år i år - utrolig koselig å ha og jeg passer UTROLIG godt på den! men vil vise den frem så den står på skatollet og pynter opp!!

Ønsker meg ett slikt sybord i smijern til og ha den på, så leter etter det på loppis!!

Klem klem♥

Jeanette sa...

Så fint det ble på terrassen din og så koselig vårlig stemning inne og ute:)Hvor lenge har oliventreet stått i den potten den står i?Har du gjødslet det?Nå har jo det hele sesongen på å bli fint igjen:)Hvis det har stått lenge i potten,ville jeg plantet det om.Så får det litt bedre plass å utvikle seg på:)

Riktig god påske.

Anette sa...

Koselig!!:)du er flink og få det til:)Ha en fin kveld,klem Anette :)

Tommensgirl sa...

¨Ååå..så fine bilder du viser frem..Det ser jo så koselig ut hos deg:)
Kos deg masse i påsken:)
Klem

Prinsesse Elin sa...

Ja nå er påsken virkelig igang. For et drømme vær vi har. Strålende sol, gradestokken viser 19 og det er ikke på minussiden. HERLIG!
Dere hadde fått det skikkelig koselig utenfor på terrassen. Her jobbes det med saken. Vi må kjøpe nye hagemøbler dette året og jeg vil ha hvite. Så får vi se om jeg klarer å overtale mannen da.
Ha en fin fin påske videre
Påskeklemmer fra Elin:)