22. april 2011

Hekledilla og påskekos!


God Morgen mine skjønne, har dere en fin påske så langt? Det har jeg, koser meg max!! Strålende vær og bare fryd og gammen ;) Tulipanene kom som sagt i hus på Torsdag, frisker opp på stueborde med sin spreke farge! Jeg er ikke mega-fan av gul, men syns faktisk det ble ganske fint nå til påske!


Igår satt vi ute i mange timer, spiste frokosten ute, og jeg heklet mens min kjære leste krim - følte meg egentlig litt voksen der jeg satt - nesten skummelt ;)) Teppet jeg hekler begynner å ta form, har en stooor bærepose full med lapper nå så må telle over dem en dag å se hvor mange fler jeg trenger ... Men kan nok innrømme at jeg har fått litt hekledilla, og sitter med disse lappene i flere timer - KOS!


 (Veldig konsentrert i heklingen som dere ser ;))

Om bare noen timer kommer min kjære venninne Milena og hennes hund Bonnie på besøk, vi skal gå tur og skravle, å så får hundene leka seg litt .. Milena har forresten blogg, titt innom den her!
Senere samles vi en stor gjeng hos svigers for og grille og kose oss, så håper været viser seg på sitt aller beste idag også!!Ha en utrolig fin påskedag alle som en,
post signature

9 kommentarer:

Mette sa...

God Påske til deg og dine !:)
Her blir påsken tilbringt på jobb, men det er gode penger så gjør ingenting :)
Er ikkje noe fan av gul eg heller, men fikk en stor bukett gule tulipaner av min kjære sist uke, å de står seg enda, litt kos i påsken :)

Hekling har eg alltid hatt lyst til å lære meg :) Strikking og.. :)

Åå så herlig m familieselskap og grilling :) Her er været helt nydelig, ikkje ei sky å se :)
Kos dere masse !:)
Klem

Anonym sa...

Hei du!:)
Jeg har hatt en nydelig påske så langt, og idag får vi overnattingsbesøk av min bror og familien. Synes det er så deilig at vi er så heldig å ha så nydelig vær. I går gikk jeg rundt i sommerkjole på terrassen, i hele 22 grader.

Så flink du er å hekle, det blir nok kjempefint til slutt.. spennende å se resultatet!
Ha en nydelig langfredag, og kos deg med beslk du også...

*klemmer*

GITTE sa...

God morgen!
For et fantastisk teppe! Utrolig fine farger sammen. Jeg satt også å heklet litt i gårkveld. Må innrømme at jeg er litt hekta på prosjektet...

I dag skal jeg kose meg med grillmat i det fantastiske været.

Gult er kult! (hadde en genser som det stor dette på da jeg var 10... hihi!)

Klem Gitte

Beate sa...

heisann!!
så fine ruter du har heklet!

ønsker deg en fortsatt fin påske!

klem beate

Hanne Margrete sa...

Jeg er på hytta til foreldrene mine. Og jeg har alltid håndarbeid! Men ikke i år,fikk ikke kjøpt garn og nå har jeg abstinenser! Skal hekle babyteppe til et kommende tantebarn:-) nydelige lapper du hekler! Ha en herlig langfredag! Klem:-)

Precious Home sa...

Åhh...jeg vil å lære å hekle...;) har prøvd, men har visst ikke tolmodigheten til å lære, så holder meg til syingen;)

Gleder meg til å se ferdig resultat av teppet:)

Nyt påsken!

MissMette sa...

Så koselig å sitte ute ღ og så flink du er til å hekle, dette kommer til å bli kjempefint! Sola kom hit til Brønnøysund i ettermiddag - endelig :) Såååååå deilig ღ ღ ღ Ha en fortsatt fin fredag, kos deg masse på grilling og nyt dagen :) Stor klem fra Mette

Nord i bygdo sa...

Hei:) Hekle er gøy, det holder eg også på med. Takk for koseleg helsing på bloggen min! Kjempegøy at du vil følge meg. Legger meg til som følger her eg. Klem

Caroline sa...

Nydelige tulipaner du hadde på bordet,greit å pynte med litt gult nå til påske:)
Skulle ønske jeg og kunne få litt hekledilla!!!
Er jo så utrolig mye fint en kan hekle...
Du må ha fortsatt god påske!
Klem Caroline