10. april 2011

Loppis Lørdag!


Igår braket det løs med vårens første loppis, ihvertfall for meg ;) Var Herøya If som hadde loppis til inntekt for håndballen og det er jo en grei måte og tjene nonen kroner på! Var faktisk en del brukanes der også!

Ble naturlig nok noe med hjem i posen, og her er det jeg fant; En helt nydelig hvit blomsterpotte, likte godt at den er så høy og tror det kan bli virkelig fint med en -ranke eller en annen hengende blomst i den - hva tror dere? 
En liten pokal i gull, denne skal sprayes, muligens hvit - men er åpen for forslag :)To vinglass, som jeg har tenkt og bruke som lysglass, liker godt denne formen på glassene og det blir så fint lys i dem når de tennes


Et fat, jeg er jo en stooor tilhenger av fat i alle varianter, det er så praktisk og samle ting sammen på dem og så er det jo tryggere å tenne lys på slike fat som dette da de er ganske brannsikre!! 


Ett speil, dette skal bli hvitt - tror det kan bli veldig fint når jeg blir ferdig med det ;) hvor det skal henge vet jeg ikke enda, men ønsker meg flere speil inn i heimen! Legg merke til årets første vask som henges ut, i spilet der;) det er desidert en av mine sikreste vårtegn, når klær kan henges ut til tørk, å det tørker jo på no time ute nå!! Love it ♥


 Å en kurv, denne skal sprayes da den er litt gulnet her og der og så skal det plantes blomster i den - syns det er så koselig med blomster i slike kurver, litt sånn "gammeldags" på en måte ;))

Det ble også med noen duker, de henger ute til tørk, så dem får dere se imorgen!
Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med fangsten min denne gang og ser frem til flere loppis nå fremover, det er jo så moro - å mye rart og finne! Jeg syns også det er gøy og se igjen ting jeg selv hadde før som jeg har kvittet meg med, er så mange minner bak mange ting som er koselig å tenke på!!

Har du vært på loppis i helgen? Og dere som bor i Grenlandsområdet (Porsgrunn, Skien, Bamble) oppdater meg gjerne om dere vet om noen loppis fremover, er ikke alltid like lett og være oppdatert på alle ;)

post signature

12 kommentarer:

lillesky sa...

Artig med loppis! Jeg er ikke se flink til å se potensialet i ting, sa det er sjelden jeg kommer hjem med noen kupp.
Blir spennende å følge med på disse prosjektene! Og sikkert flere utover våren vel?;)

Linda Camilla sa...

Heldig gris! Masse fine loppisfunn! Det er såå gøy med loppis! Det er loppis i Trheim rett etter påske, gjett om jeg gleder meg :D

Monica sa...

Så mye fint du fant på loppis! :) Artig med loppemarked, har dessverre ikke fått vært på noe enda i år, men det kommer :)
God søndagskveld :) Klemklem

Har en drøm... sa...

Ååå, så mye fint du har funnet deg på loppis ♥
Heldige du! Her er det ingen loppis enda, desverre... gleder meg;)

Ha en fortsatt god søndag!

Klem Line

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så gøy med søte lopper, jeg må sjekke litt når det er noen her i distriktet. Er så moro å kikke på alle de fine/rare tingene og kanskje gjøre noen flotte loppisfunn:)

klem Jennifer

Randi sa...

Hei, og takk for koselig kommentar og for at du vil følge bloggen min:) Koselig:) Har kikka litt rundt her inne hos deg nå. Synes du har en flott blogg som jeg gjerne vil besøke igjen- du har herved fått en ny følger;)
Så mange fine lopper du klarte å få med deg hjem da!! Den høye, hvite blosterpotten var jo bare helt nydelig, og vinglassene blir nok søte som lysglass. Var en liten tur på loppis jeg også i går, men etter bare 15 min., hadde jeg fått nok av spissealbuer og "brautende bergensere";) Jeg står for det meste og flirer jeg da, men noe klarte jeg jo å få med meg;)
Fin søndagskveld til deg!
Klem, Randi

Alfa sa...

Er alltid kjekt med loppis. Masse fint du har fått med deg hjem
Klem

Caroline sa...

Heisann...Så mye fint du hadde kjøpt deg på loppemarkedet:)Jeg var og på årets første loppis igår,kjøpte ikke all verdens mye,men gøy er det likevel...For du kan være virkelig heldig noen ganger:)
Ha en super søndagskveld!!!
Klem Caroline

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)

Mykje kjekke skattar du har funne deg:)

Takk for fine ord frå deg♥

God ny veke:)

Klem frå Astrid

Marta sa...

Så mye fint du fant deg! :D Jeg var også der, idag da, fant to veldig fine lysestaker :) Det er så moro og lete etter skatter :D hehe..

Ingrid sa...

se der ja, det var noen fine lopper ja ;) En slik blomsterpotte har min mor også, jeg har flere ganger spurt om å få den, men hun liker den tydeligvis selv, for den har enda ikke havnet i mitt hjem, hehe. Var faktisk en liten tur på loppis i går jeg, kom litt sent, men noe lopper ble det på meg også, det er bare såå artig syns jeg.

Hilsen fra Ingrid :)

Bente sa...

Mange fine ting til heimen.

Klem fra Bente