9. februar 2011

Tente lys, pledd og fyr i peisen♥


Kveldsmys her ikveld Jeg sitter i sofakroken med "Livet på vent" på skjermen, pc på fanget, Pepsi Max i glasset og har tent lys og fyrt opp i peisen.. er skikkelig frossenpinn blitt så deilig med en god varm stue! Tenkte å lage meg en kopp te snart også.. Mmm!

Ang serien "Livet på Vent", utrolig gripende serie og jeg sitter med tårene i øynene hver gang. Det må være så ufattelig forferdelig og være både pasient og pårørende i en slik situasjon og har virkelig fått meg til og tenke på dette med organdonasjon, for jeg har egentlig veldig angst for døden, å vil ikke tenke på det, hva som skjer, når det skjer og ihvertfall ikke tenke på at noen skal skjære ut organer av kroppen min! Men, det er jo dette med å gi opp til 7 mennesker nytt liv da ved bruk av organer jeg da ikke trenger lenger.. Virkelig en tankevekker!!

Er du ogandonor? eventuelt hvorfor/hvorfor ikke?

 
post signature

5 kommentarer:

En bryllupsplanleggers drømmeverden sa...

Det er et super viktig spørsmål, jeg for min del har i hvertfall ikke behov for mine organer når jeg ligger 6 fot under, så kan de bruke de til noe er det jo bare å ta de :) ha en virkelig deilig kosekveld :)

kos og klem

Ingrid sa...

Dette har også jeg tenkt mange ganger på, de å hjelpe andre mennesker som er fullstendig avhengig av å få byttet ut noe, det kan bli meg eller noen nær meg som kommer i den situasjonen, men jeg er litt skeptisk akkurat som deg Jatte, vet egentlig ikke hvorfor jeg er det, men tror det har noe med at jeg tror på et liv etter døden, å da skal de ikke fjærnes noe... vet ikke jeg, tror jeg må tenke litt mere på dette jeg, får mange tankevekkere etter slike program.

Klem Ingrid

ENGLE HJØRNE sa...

Jeg er med, skrev under på donor for 3 år siden. Jeg håper virkelig at alle kunne gjøre det samme. Klem fra sissel.

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Ohh, herlig kveldsmys ! ♥ Kos med tente lys, pledd og te i koppen. :)

Jeg er som deg, har veldig angst for døden, og det har jeg alltid hatt. Jeg er ikke organdonor enda, men jeg og mannen min har snakket mye om dette etter vi har sett "Livet på vent" Dette er så absolutt en tankevekker, for dette kan jo tross alt redde flere liv. ♥

Håper du får en herlig torsdag vennen ! ♥

Stor klem fra Anette :)

Fam. Lia sa...

Kjempe viktig sak!!
Jeg har hatt donorkort i lommeboka i mange år.
Da trenger ikke pårørende ta noen vanskelige avgjørelser, da dette er noe jeg ønsker.
Tror mange sier nei til donering fra sine nærmeste forde man er i sjokk, sorg o.l.
Det er jo forståelig på en måte, men noens sorg, kan gi mange en ny sjanse.