10. februar 2011

Velkommen inn i gangen vår..


Slik ser altså vår utrolig fæle yttergang ut, bilde er riktignok tatt når vi ikke hadde flyttet inn enda, så kan love dere at det er en del mer bomba der nå, jeg orker rett og slett ikke prøve engang der ute nå for det er så fælt fra før. Det store garderobeskapet stjeler all plassen, og selv om det egentlig er kjekt med ett skap man kan få vekk alle jakker og sko så er ikke dette praktisk, i tillegg er det jo glass på alle dørene å det ser ikke ut når en liten bølle (les: Keegan) tar av på tøffingen han ser på andre siden ;) Gulvet er beleggfliser? eller hva man skal kalle det..

Planen er å prøve å få i stand denne gangen i løpet av sommeren, meg og min kjære tenker og prøve på mesteparten på egenhånd, å siden vi ikke er spesielt handy noen av oss kan dette bli spennende ;)

Tenker da å tapetsere på nytt og male brystningen, få ut skapene, enten skifte gulvet eller bare la det være? og få stæsjet det litt opp her. Er jo mye mer koselig å komme hjem når man kommer inn i en fin, ryddig og lys gang, sant? :)
Kom gjerne med råd og tips til hvordan få til dette på billigst mulig måte! er det lett å tapetsere selv? når man aldri har gjort det eller er spesielt handy med annet enn malekost og sprayboks? 

Ble masse spørsmål dette, men sitter nå våken om natten å tenker da vett dere..

GOD TORSDAG
post signature

2 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Tru dåke ska klare det fint eg!☺
Fins masse god info på nett og butikkar der ein kjøper tapet!
Kanskje gulvet kan malast?
Blir nok veldig bra der!!☺

Meg og min kjære er fullstendig lite handy også! Forskjellen hos oss er at eg vil prøve å gjere litt sjøl, mens han tenker at vi ikkje klare det og vil ikkje prøve ein gang!!

Go for it☺

Klem M♥

Maias Lille Verden sa...

Du har samme problem som meg, vi har også en gang som er helt forferdelig. Vi skal også pusse opp gangen. Vi skal fjerne den stygge kirsebærparketten der og legge skifer, male alle veggene hvite, kaste ut alle møbler, sette opp skyvedørsgarderobe, flytte en vegg - aH! og vi skal gjøre alt selv...

Jeg synes det var helt pyton og tapetsere selv, men jeg eier ikke tålmodighet da...

Lykke til! Skal bli koselig å følge med.
Klem