9. februar 2011

Hei på dere :))


Nå har jeg ordnet på Etikettene på venstre side her, så nå har alle blitt merket på nytt, å det er lettere og finne frem om dere leter etter noe, den gamle leiligheten vi bodde i er merket "Leiligheten vi hadde før"  feks, så da er alle innleggene jeg hadde om den leiligheten samlet der. Litt andre forandringer er det også, men ikke så store. Er ihvertfall lettere og finne frem nå :))

Fant forresten dette bilde mens jeg holdt på, det er fra helt i begynnelsen når vi bodde i den forrige leiligheten, jeg hadde veldig sansen for en Østen-inspirert stil, så var mye silkestoffer, lilla og tunge mørke møbler.. Syns denne stilen fortsatt er veldig flott, men jeg kunne ikke hatt den i hele huset, men kanskje på ett rom? ;)

Takk for alle tilbakemeldinger ang flisene, jeg tror nok vi kommer til og prøve å bytte eller selge mosaikkflisene, jeg leter etter bilder på nett der noen med samme type kjøkken som oss har slike fliser men finner ingen, så er vanskelig å se for seg.. Skrik ut om dere vet om ett bilde ;)

Nå skal jeg ut å handle inn litt mat for uken fremover,
Ha en fin kveld alle søtinger

post signature

3 kommentarer:

Lotta sa...

Heia:)
Morsomt med tidligere bilder:) Så flotte fliser. Likte begge to. Men de lyse er kanskje mer den stilen du har nå? De hadde jeg valgt. Vi har noen mosaikk med sort noen steder så ikke så mye, men skulle jeg valgt nye måtte det blitt lyse fliser:)

Ha en fin kveld!
Klem

Maias Lille Verden sa...

Hei bertelura!
Så rart å se bilder av hvordan man hadde det før. Den østeninspirerte stilen var jo veldig hot før da :-)

Ønsker deg en fin fin kveld!
Klem

Bittelille huset/Jennifer sa...

Rart å se hvordan stilen forandrer seg oppigjennom årene. Jeg tror jeg har lite bilder av sånn vi hadde det da vi bodde i leilighet, men jeg kan se om jeg finner noen. Er jo litt moro å se tilbake.
Jeg har nok hatt ganske lik stil hele tiden, har alltid likt det lyse og romantiske med noen røffere innslag, men det har likevel vært MYE forandringer og utskiftninger. (jeg hadde forresten også en lillaperiode;)

klem Jennifer