8. februar 2011

Usikker..

Når vi kjøpte leiligheten i 2009 var vi ganske enige om hva vi ville ha og hvordan det skulle se ut i de forskjellige rommene, vi måtte nemlig pusse opp både stue, kjøkken, bad, do og ett rom (det andre er under planlegging) men, jeg ser nå at vi kanskje tok noen forhastede avgjørelser.. Men - man lærer jo av sine feil sant? så neste gang vi skal pusse opp så vet vi hva vi ikke skal gjøre :)

Men, til poenget mitt da, vi valgte å kjøpe disse flisene i glassmosaikk til kjøkkenet.. de er enda ikke kommet opp (TingTarTid) og jeg har bare mer og mer begynt å tvile på om disse virkelig vil passe inn?

 

Blir det ikke veldig rotete? Jeg er så utrolig usikker.. tenker det ville blitt bedre med noen lysere, kanskje litt grove? slik som dette...

Så trenger deres meninger her, hva tror dere? passer det virkelig med disse mosaikk flisene? Jeg liker godt kontraster, men kanskje dette blir litt vell voldsomt? Min kjære er ikke helt glad for at jeg tviler nå, for flisene er jo kjøpt å kanskje er dem ikke så lette å selge igjen.. å han syns mosaikkflisene er fine.. tenke tenke. Blir ikke noe klokere av dette jeg, blir egentlig bare mer og mer forvirra til mer jeg tenker *ler* så kom med deres ærlige meninger nå!


 Slik ser kjøkkenet vårt ut nå..Her får dere se litt bedre hvordan flisene er på en vegg..


Håper på noen meninger ang dette :))
God Tirsdag,

post signature

22 kommentarer:

En bryllupsplanleggers drømmeverden sa...

Jeg tror nok jeg ville valgt de lyse, men det er jo for at jeg personling ikke er så veldig glad i sort, liker lust best :) lykke til med valget og ha en flott dag :)

kos og klem

Alfasinteriør sa...

Jeg liker best det litt lyse. Men for all del kan bli kjempe stilig med de andre også. Vanskelig å si egentlig.
Gøy å ha et litt annerledes kjøkken også. Det får du garantert med de flisene;0).
Lykke til med valget. Blir nok kjempe fint uansett skal du se.
Klem Alfa

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Eg syns dei var tøffe eg!☺
Og eg trur dei blir finare på dåkkas kjøkken enn på det illustasjonsbilde du viste!

Er ikkje lett med å bestemme seg for ting nei! I know the feeling☺

Klem M♥

Anonym sa...

Tror helt ærlig det blir finest med lyse jeg :)
Nå må ikke Nicco bli sur på meg ;)
Klem mamma <3

Frøken fryd sa...

Hei:)
Jeg har fulgt bloggen din i ca 6mnd. Liker den/deg veldig godt:) et friskt pust ihverdagen:)
Jeg må erlig si at det ser veldig rotete ut med de flisene..:( ville heller valgt de andre!!:)

Størstepia sa...

Huff, jeg har jo ikke peiling på innredning... Men jeg syns da kjøkkenet deres så veldig fint ut nå jeg...
De flisene dere har kjøpt inn var supertøffe, men hva slags farger passer de best til?? Syns det var tøft med det røde og svarte kjøkkenet nederst, men vet jo ikke hvordan de vil se ut på det dere allerede har. Kan jo hende det blir supertøft også!?!?!

Lykke til uansett hva dere gjør!
Klem fra størstepia

Trollmor sa...

Jeg likte de svarte og hvite flisene, jeg:). Nå er jeg ingen interiørekspert, men jeg synes de var en fin kontrast til skapene og gulvet.

Ha en fin uke!

Grete sa...

For et deilig og lyst kjøkken;-D Jeg hadde nok hoppet over flisene helt jeg, men kansje valgt herdet glass foran for å beskytte sprutsoner;-D
Men så synes jegg jo at panel mellom skapene er dri..lekkert da!Ta deg en tur inn her så får du se løsningen med glass;-)
http://www.mammas-hus.com/2010/01/en-tur-innom-kjkkenet.html

Ha en fin dag!
Klem fra Grete

Martilie sa...

Mosaikken er lekkert, men jeg ville kanskje valgt noe roligere.. Noen venner av oss har glassmosikk ganske lik dette og det er virkelig lekkert, de har også en veldig stram stil og stål og sorte detaljer..

Blir bra uansett hva du velger :)

Mannen min ville ha stålplater og jeg sa ja under sterk tvil og med lovnad om fliselegging hvis jeg ikke kunne leve med det, men nå 9 år etter er jeg faktisk fortsatt veldig fornøyd :)

Ha en flott dag!

Klem

Fam. Lia sa...

Jeg må si jeg synes glassmosaikkflisene er flotte,Men.. til et mer moderne kjøkken slik som det røde. Du har et mer "romantisk" kjøkken og jeg ville selv valgt noen lysere rolige fliser som kan være mer "moderne" om du ønsker det. Jeg synes det også er viktig å tenke på hvordan lyset faller på flisene, fra lamper eller vindu. Hilsen Eileen

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Jatte..
Du har et dilemma her ja..
Tror nok jeg ville gått for de lyse selv om mosaikken er fin den også.
Kansje du får lov å bytte mosaikken vist du kjøper nye på samme sted?? Er det Megaflis sine fliser? DE pleier å være ganske behjelpelige:)

Lykke til.
Klem

Ingrid sa...

Hei hei, å takk for at du la deg til som følger på bloggen min, koslig ja :)
Du ville ha en mening ang flisene, vil først si at du har et utrolig fint å koslig kjøkken. De mosaikk flisene var kjempe fine, likte de godt, men det alternativet du hadde lagt ut som nr 2 var utrolig nydelig, å tror de kommer til å passe kjøkkene ditt kjempe godt, så jeg ville ha valgt det litt rolige grove alternativet ;) Det er min mening.
(synes de platene du har der nå er kjempefine å jeg da )

ha en flott dag
Ingrid :)

camillaslykke sa...

Hei :)
Her kommer min ærlige mening...
Jeg syns dere skal la det være som det er, og heller ha sånn plastikkplate mellom benk og skap. For det ser ut som om det er panel dere har.. Det ville hverfall jeg gjort :)
Lykke til, og gleder meg til å se ferdig resultat!
Klem C

Hege sa...

Min personlige mening er at det ble litt for stor kontrast, jeg ville heller gått for de lyse fine som gjennomfører stilen på kjøkkenet. Men det er lett å si på forhånd!
Sort vil være lettere å holde rent .

Anonym sa...

Kjenner til problematikken ja;) Mosaikkflisene er flotte de men når du sier du er i tvil så kommer det litt an på hvilket uttrykk du ønsker at kjøkkenet skal ha. Mosaikkflisene er ikke rolige i sitt uttrykk og kan kanskje bli litt heftig hvis du har en litt sartere stil. Ser på ønskelista ved siden her at du blant annet ønsker deg rosa Kitchen aid og pendellampa som gir en dose nostalgi. Du kan ha flisene men litt uro vil de skape ihvertfall i som jeg ser det. Jeg hadde nok valgt hvite metro-flis til det kjøkkenet og den vasken. Min helt ærlige mening;)

Maias Lille Verden sa...

Hei bertelura!

Jeg likte mosaikkflisene jeg da :-) Jeg tror det vil gi kjøkkenet deres litt edge... Digga de flisene jeg :)

Takk for fine ord inne hos meg :-) Jeg er bare meg selv, på godt og vondt. Takk for at du er så støttende og god!
Klem

Janicke sa...

Jeg ville hatt lyse fliser om det var mitt kjøkken :-) Men det er jo meg og min smak ;-)

Lykke til med valget :-)
Klem fra Janicke

Heidi sa...

Jeg tror at jeg ville valgt de lyse flisene. De andre tror jeg blir for voldsom

Lykke til med valget

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)

Eg er då veldig kvit av meg;)
Så eg hadde så absolutt valgt dei lyse..Synest dei passar best til kjøkenet ditt,som er veldig fint!

Lykke til:)

Tusen takk for slike fine ord frå deg♥

Kos deg i kveld og ein strålande onsdag ønskast:)

Klem frå AStrid

Linn sa...

Veldig fint og koselig kjøkken du har!!
Synes ikke mosaikkflisene passer inn dessverre. Blir nok virkende rotete ja. Ville valgt noen lyse fliser. Eller helt svarte:)
Sjekk ut denne bloggen http://drommehjemme.blogspot.com, og se på kjøkkenet deres. Der har de helt svarte fliser til lidingö kjøkken. Kjempelekkert:) Men passer kanskje ikke til hvit benkeplate...hmmm
Tror nok det blir finest med lyse ja. Jeg har også lidingö og jeg har helt hvite fliser. Veldig fornøyd, angrer bare på at vi ikke la dem "mursteinsvis".

Chiline sa...

Heihei

Personlig likte jeg best de lyseflisene, så jeg hadde nok valgt dem. Men er litt stilig med mosaikk også. Hmmm ikke et lett valg men du finner nok ut av det ;)
Om du går for de lyse, vil jeg tro dere skal klare å selge mosaikkflisene.

Ønsker deg en fin uke!
Klemmer

Bente sa...

Hei Jatte! Jeg likte kjempegodt de flisene, og er noe sånt jeg kunne tenkt meg selv. Men jeg er som enkelte over her usikker på om det passer med det romantiske preget på dørene. Selv syns jeg det er veldig stilig at et kjøkken ikke bare er hvitt, og jeg ville nok gått for de flisene du har valgt i utgangspunktet om jeg skulle velge mellom de to alternativene du har der.