16. juni 2009

Sommer..

God Tirsdag & Gooood Sommer .
Klem Jatte !

6 kommentarer:

caroline sa...

Heihei:)
Jeg merker det ja:( Men det hjelper å ta det litt gradvis! Gråter en skvett etter hver valp som forsvinner, men er betryggendes å vite at det er snille folk som har hentet valpen:) Jeg kan jo ikke ha alle da, selv om jeg skulle ønske at jeg kunne;P Hvordan går det med keegan da? hvor gammel er han nå?

Jatte sa...

Off ja, skjønner det der .. Tror ikke jeg hadde klart og gi dem fra meg jeg .. hehe, men som du sier når man vet det er snille folk som skal ha dem så er det jo en trøst likevell :)

Med Keegan går det supert, han blir 12 uker imorgen og skal ta vaksine til Fredag :S Det gruer jeg meg til, vil ikke at gullet skal få vondt meeen er jo fort gjort og det beste for han selvfølgelig .. hehe :)

Mari sa...

Mmm....det så godt ut! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) veldig enkelt - og med lakkbeis trenger man egentlig ikke å pusse først heller :) Ha en fin tirsdag!

caroline sa...

Bare 12uker?! Mine er 14 allerede de, tiden går så fort man! Vi var og tok vaksine igår, fikk nammis når dem stakk så dem merka ingenting:) Går nok bra skal du se:)

Jatte sa...

Hehe, ja han er født 25.Mars :)
Jada, går nok så bra så men ikke noe artig uansett syns jeg .. hehe :P

caroline sa...

Jeg må rette på meg.. 13 uker,hehe..;)