8. juni 2009

For 3 år siden

For 3 år siden idag, forlovet jeg meg med min kjære Nicolai og det må jo selvfølgelig ha en liten "Feiring" så se hva den skjønne gutten min kom hjem med idag etter jobben :)
Nyyyyyyyydelig bærkake og en kjempefin blomsterbukett med rosa Roser som er min favoritt
Tusen takk gutten min for nydelig kake og bukett

Utenom og ha denne lille feiringen idag så har jeg tatt noen bilder av heimen.. Litt av blomster og nye kjøp, jeg er veldig glad i dill & dall som sikkert alle andre som er en ekte interiørelsker er ;) hehe, så derfor klarer jeg jo aaaldri og gå forbi noen søte lysestaker eller en søt liten potte osv .. Men, det blir jo så fint i heimen av det da .. det er jo den positive siden, selvom lommeboka ikke alltid er like blid for mine "akutte" shopping-behov ..Kjøkkenbordet har fått ny sommer-look med roooosarutete duk en lysestake og en nydelig liten rose ble det riktig så søtt syns nå jeg :) Dere skjønner kanskje at rosa er min store favoritt ?Var på Kid idag og fant selvfølgelig noen søte potter i sink, er ikke disse bare utrolig søte ?
Pyntet litt opp med de rosa lysene for annledningen, ikke sikkert det blir stående sånn, men hadde ingen blommer og putte oppi nå så da tar man det man har ..
Spørrs om ikke det blir litt blomster-shopping en annen dag ja !

Denne telysestaken kjøpte jeg på Kremmerhuset for ett par uker siden, eller jeg kjøpte to da men den andre står på stuebordet .. De var riktig sommerlige og sukkersøte akkurat som jeg liker det .. Og det er jo bare toppers ;)Slik ser stuebordet vårt ut ikveld, pyntet med roooooooosa selvfølgelig, får skikkelig sommerfølelse av dette jeg altså, mangler bare at varmen kommer tilbake igjen nå så man kan prøve og få litt farge på skrotten .. Jeg går jo rundt som et "spøkelse" hele tiden .. hehe
Helt til slutt vil jeg vise frem den lille hjerteknuser`n min Keegan blir 11 uker til Onsdag og han er verdens søteste, snilleste, lille nurk og jeg blir bare mere og mere glad i den lille karen og skjønner ikke hva jeg skulle gjort uten han :-)(-: Da ønsker jeg dere en kjempefin kveld videre,
og håper dere har det kjempebra :-)


1 kommentar:

Anonym sa...

elsker deg pus <3 ;D