8. november 2008

HOT !

NOT ;p


Godispakten går strålende :-)
Ja, Godispakten med Therese og de andre bloggerne går faktisk overaskende bra ..


Jeg har ikke spist godis, siden 2 november og skal holde meg helt til 1. desember .


Å når man er vant til og kunne ta seg en sjokolade når man måtte ønske så er det faktisk litt vannskelig å ikke ha den "friheten" lengere ;)


Selvom 6 dager uten godis kanskje ikke er så mye for mange så er det faktisk sukkersuge som er verst, ikke det å spise selve godiset..


Men, når man ikke har noe å gjøre å sitter å feks, ser på tv så er det lett å gå i skapet å se etter noe godt å bite i .. Men i mitt skap er det ingenting ..
Eneste godiset her i huset nå er Ostepopp og daimsjokolade som tilhører min bedre halvdel .


Jeg har fyllt opp kjølen med VANN, JUICE (NY PRESSA) OG FRUKT OG GRØNT <33Jeg skal klare dette her, jeg er faktisk overaskende motivert :)Kan jo si att det ENESTE jeg unner megselv som jeg ikke klarer slutte med uansett er Cola Zero..

Men, jeg prøver å drikke mindre av det.. men egentlig tror jeg ikke att det er det verste, tror alt det andre sukkere og driten man stapper i seg er det som virkelig er ille for kroppen, så jeg har ikke sluttet med Zeron min, but then again : ZERO SUGAR !!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

det er faktisk overraskende lett å holde seg unna godteri om man bare lager noe godt ut av frukt og sånn. feks hjemmelaget smoothie. drikker d hver dag. og jeg har ikke spist snop siden august eller noe. tenker ikke over sjokolade chips eller noe engang:D smoothie er det beste som fins!

Jatte sa...

mhm, enig ...

Smoothi er utrolig digg <33

pleir å kjøpe det i byen også når jeg er der :) <33333

å frukt er BILLIGERE enn godis åsså så det er ennå en fordel :D