21. juni 2014

"Kaste ut, rive ned, male om å bygge ut!"

God Lørdag morgen, sitter her og slapper av mens browniesen steker (skal feire svigerfar ikveld) og da titter jeg litt innpå forskjellig nettbutikker.. jeg trenger forandring, lys og luft - vil endre alt, kaste ut, rive ned, male om, bygge ut.. Ja, forandring rett og slett. En av tingene jeg kunne tenke meg var en mindre sofa, ja jeg vet det ikke er såå lenge siden vi kjøpte den vi har nå, og jeg elsker den egentlig - men så er den så stor at den tar all plassen her føler jeg.. kunne heller tenke meg noe litt mindre og kanksje en stol eller to inntil.. har lenge sett på denne fra Skeidar, den er råfin. ELSKER det kosehjørnet der.

Bordet fra Home & Cottage er også en storfavoritt, men tror jeg måtte hatt det avlange og ikke dette som er helt firkanta :)) Uff, skulle ønske det datt noen hundretusen ned i hode på meg så jeg kunne fikse, mixe og trixe! Får vel bli med drømmen.....Slik ser det ut nå ( har brunt trekk pr idag), sofaen er rågod, men som dere ser ganske stor... så enten må jeg flytte, bygge ut ELLER ha ny sofa *ler* det letteste er vel å kjøpe ny - men får se hva som er igjen av feriepenger og div når sommeren er over.. har jo tusen andre prosjekter som står for tur så blir vel ikke akkurat førsteprioritet!

Ønsker dere alle en toppers Lørdag, nå må jeg ta ut kaka og satse på at den blir velykket ;)

2 kommentarer:

Inspirasjon fra Elin sa...

Jeg også har sansen for det sofabordet :)
Her i stua har jeg lyst til å møblere om, men finner ikke noen gode løsninger på det. Hvis man kan møblere om litt så kan det jo tenkes man blir mer fornøyd, ellers er det alltid hyggelig og moro med noe nytt. Tihi :)

livingvilla sa...

Nei, søren at jeg ikke leste dette før! Du skulle ha vært med til Enebakk! Sjekk www.mboligstyling. De har lagerutsalg en gang i året (slik jeg har forstått det) Var der på lørdag, masse kjempeflott som bare er brukt til stylingoppdrag! Følg med til neste år! Et tips det er verdt å sjekke opp! ; ) God sommer til deg og dine Jannicke!
Klem fra Vera