27. april 2014

SOMMER PÅ JORDA


Da har vi akkurat sagt farvell til en nydelig helg med helt herlig vær - 
det er så nydelige tempraturer her på Østlandet nå at man skulle tro man var mer i slutten av JUNI enn APRIL, helt herlig :)
Idag pakket vi bilen og kjørte til Skifjell i Skien, vi hadde med pølser og engangsgrill i sekken og nesten hele familien ble med opp for og gå tur og kose oss i sola..


Helt fantastisk vær, måtte frem med shortsen gitt, å man kan jo se at mine melkehvitelegger ikke har fått så mye sol de siste årene - jeg blir aldri brun på bena, kanskje fordi jeg ikke har tolmodighet til og ligge og grille meg i sola? ;)

Hundene var også selvfølgelig med og kosa seg masse masse med pølser og frisk luft - møtte på en griseekkel huggorm i starten av turen men den stakk fort når den hørte det feminine og skrikete hylet mitt kan man si - haha! jeg er ikke så redd dem selv, men tenker mest på bikkjene, det er lett for en nysgjerrig liten hundenese og bli bitt om ormen blir skremt. Heldigvis gikk det bra idag også, noe det jo som regel gjør om man bare er litt obs.
Nå skal vi lade batteriene til ny uke med jobb, trening og mye hundekos i (forhåpentligvis) sola!!

Ha en super kveld :))

2 kommentarer:

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Så deilig!
Været er jo like fint i dag.
Bare å nyte altså :)

Huggorm?!!!!
Hjelpes! Da hadde jeg fått panikk. Kan rett og slett ikke gå i skogen på denne tiden jeg.... Huff!
Godt den forsvant fort da.

Kos deg i sola i dag også ♥

Caroline sa...

Så ut som om dere hadde en kjempeflott tur!
Skikkelig ekkelt å treffe på huggorm,det er visst huggormår i år på grunn av den korte og milde vinteren på disse kanter av landet,hjelp sier jeg bare!!!
Melder fortsatt sol,så her nytes det;)
Kos dere!
Klem Caroline