30. mars 2014

Uken som gikk..


Er så råfornøyd med den nye lampa mi altså, skikkelig kul syns jeg og gir fint lys :))
Denne uka har vært utrolig fin, jeg har hatt en god uke sånn kroppsmessig - kroppen min føles alltid bedre på våren, litt mer energi og jeg føler meg som superwoman, men jeg må passe meg, for kjenner allerede at det har vært litt vel mye denne uken og verking og vondter slår meg i hode med en klubbe igjen, men men.. VÅREN er jo her og fuglene synger, skogen er fin og jeg suser avgårde på min nye sykkel.. jeg må bare ta det litt roligere så det kan fortsette :)


Fra Tirsdag kveld til Onsdag formiddag var mamman til Lille på besøk en tur, da hun hadde vært i nærheten er for parring og det ble litt trøbbel med logistikken så hun kom hit så leverte jeg henne videre Onsdag formiddagen.. hun hadde jo somsagt løpetid (derfor har hun på body) og gutta her syns jo selvsagt dette var veldig spennende, spesielt lille han ble helt gal i hode og hormonene løp løpsk i kroppen hans *ler* men koselig var det da og hun var en skikkelig gla`jente som koste seg her med oss :)) her med alle i sofaen før leggetid.. slik ser det forresten ut bak fasaden, putene slengt i hytt og pine ;)

Nå skal det soves og lade opp til ny uke, meldt nydelig vær så det liker vi!
Ha en flotters uke, Klemmer!

3 kommentarer:

Øyeblikk sa...

Her skin vårsola alt ho orker, me svarer med breie smil og solbriller. Våren er nydelig! Så utrulig tøff skull eg ser på det øverste bildet :-) I like a lot!!!

Marte sa...

skjønner det ble litt ugreit i topplokket for småtassene hehe
Aldor driver jo selvsagt ikke med sånt! :P

... mulig jeg følger dårlig altså, men... er soverommmet ferdig snart? :P og har du lagt ut bilder?? :P


livingvilla sa...

Heisan! Så koselig du har det! Kjempeflott styling på skjenken! Tøff hodeskalle og kjempekul lampe!! Skjønner godt at dere må ta dere en pause i oppussingen av og til. Det samme gjelder her! ; )
Ha en god kveld videre Jannicke! : )
Klem fra Vera