3. mars 2014

Gleder meg ...


... Jeg gleder meg til og ha ryddig hus igjen, uten verktøy, materialer og støv overalt! men det blir nok en stund til ennå, for når soverommet er ferdig skal vi rett igang med trappegangen + gangen i 2. etasje.. hurray! Blir veldig bra til slutt da å jeg gleder meg til og vise dere.. Veggene på soverommet er ferdig og nå holder vi på og legge tak, så skal vi få skrudd opp garderobeinnmaten denne uka *glis*

Lite inspirerende blogging fra denne kanten om dagen, så slenger med noen bilder fra en ryddig og ren stue, riktig nok ikke slik den er pr nå, ganske langt fra hvordan den er nå faktisk -og jeg kan jo avsløre at jeg drømmer om å male stuen også, IGJEN! Ja, jeg er håpløs ;)

Ha en finfin uke, følg meg gjerne på Instagram @jattes for små øyeblikk fra dagen og ikke minst fra oppussingen, enklet og greit og poste litt små glimt der i ny og ned.

6 kommentarer:

MittLilleHjerte sa...

Så fin stue;)
Ikke bestandig det er ryddig her heller, men liker ikke å ha rot på bilder,hihi.
Ha en fin dag flotte deg og takk for at du besøker bloggen min Jatte;)
Klem fra Janne

Linn sa...

Kjenner til rotet �� Vi tenkte rett i gang med trappa og gangen oppe selv nå som soverommet snart er ferdig. Meeen spørs om ikke det blir en pause først haha!
Flinke dere er, gleder meg til å se asså ��
Ha en fin ny oppussingsuke!

Frk Elton sa...

Oi :) så spennende å se hvordan det blir med dempet sort!
Tror det er bra med mørkere farge på soverom, innbiller meg at man sover bedre da :)
Fin kveld!
Klem

toves sammensurium sa...

For en herlig sofakrok i stuen din,så lekre puter!!
GOdt å ha slike bilder på lur,det er jo bare sånn det at når man holder på med noe en plass så har det en tendens til å gå utover andre steder også:Trøst deg med at jeg holder på med noe overalt...så du kan tenke deg resten hihi!!!
Det blir nok bra til slutt,både her og der!!

Toveklem:)

toves sammensurium sa...

Herlig sofakrok,her var det både født og lekkert!!!
Toveklem :)

Livets små øyeblikk sa...

Haha, blir vel slik når man først begynner å pusse opp. Har man kommet rundt så må man begynne på nytt igjen - ellers blir man jo arbeidsledig;D Gleder meg til å se mer når dere er ferdig:)
Du har det så fint, koselig sofakrok og det skjønneste gulvet - det kunne jeg godt ha tenkt meg!

Ha ei god ny uke,
god klem:)