10. februar 2014

Fondveggen på soverommet


Æææ, igår fikk min kjære jobba ett par timer med soverommet - pga jobbhelg og litt andre planer har vi ikke hatt tid i helga, men nå er fonveggen oppe og det ble SÅ lekkert! Platene med panelstruktur i grått ble superbra og syns det funker veldig fint til gulvet (bilde lyver litt for fargene), idag skal han sette opp resten av de ensfargede veggene på vindusveggen så skal jeg male litt for å teste hvilken farge som skal på de tre andre veggene.. 

Skal kjøpe fargeprøver på matrix, og elegant fra jotun også har vi Sober frafør som er brukt på kjøkkenet, tror en av de tre vil bli PERFEKT inntil både gulv og den lekre fonveggen! Så håper jeg vi får startet og legge tak denne uken også - da kan endelig jeg også være til nytte - for tak det kan jeg legge etter jeg fikk prøvd meg når vi pusset opp gangen ;)


Har prøvd meg på litt nytt design på bloggen nå også, var så lei det gamle så ribba bloggen for stjærner og stæsj og har det helt enkelt nå, ihvertfall for en periode ;) Hva syns dere?

Happy ny uke!

9 kommentarer:

Fabelaktig sa...

Herlighet så stilig det blir!

Koselig det var blitt på bloggen din, med ny header og greier *smiler*

klemklem

Inspirasjon fra Elin sa...

Artig når ting går framover. fin og litt annerledes vegg, gleder meg til å se det ferdig

linntove sa...

ooh, dette var plater i min smak :D

Beklager sent svar, forklaringa ligger vel litt på nytt innlegg på bloggen min nå. Men kort sagt vært flytting og flytting og bekymring for Tica og en som plager meg så vært mye sliten.

Tica har endelig, den siste uken, begynt å bli bra i pelsen. Føler meg litt overlykkelig over at pelsen blir bedre og det da mest sannsynlig er matallergi hun har fått. Så nå kommer det spennende med å finne en matkilde som hun tåler. og hvilken ekstra godbiter hun kan få, om noen.
Tica har slitt med ørebetennelse siden hun var lita. Om våren og høsten når det blåser og er litt sånn typisk at man passer på å kle seg selv for den skumle vinden.
Hun reagerer litt når det er mye pollen ute, da får hun litt ekstra øyegugg. Men ikke verre enn det.

Håper du har hatt en fin januar og en fin dag i dag :)
Klem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Det blir spennende å se soverommet ferdig! :)

På min laptop forsvinner litt av siden ut til høyre, så jeg må bla til siden også for å lese alt.... Men ellers synes jeg det er veldig pent! :D

God helg! ♥

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hahaha, jeg juger... :P

Når teksten ble i riktig størrelse (den trengte visst litt tid) passet siden godt inn i skjermen min ;)

helen og gutta sa...

digger fondveggen din, knalltøff. Har selv store planer med soverommet men det er så mye annet som må iorden først. ønsker deg ein fin uke :-)

livingvilla sa...

Kjempefin blogg Jannicke!! Synes den har blitt flott og stilren!! Jobber med ny header selv og da blir det nok noe som er betraktelig enklere! Veggen din er jo bare rålekker! Det er litt jobb med oppussing men så blir det jo så fint etterpå! Lykke til videre der hjemme! Blir gøy å følge med videre! : ))
Klem fra Vera

Vera Eriksrød sa...

Hei! Så flott og stilren bloggen din har blitt! Jobber med ny header selv og den blir betraktelig mere enkel enn den jeg har nå! Veggen på soverommet deres ble kjempelekker! Utrolig tøft med panel på veggen! Det er litt jobb med oppussing, men et blir jo så fint etterpå! : ) Lykke til videre med fornyelsen Jannicke! Gøy å følge deg! : ) God vinterferie fra Vera : )

livingvilla sa...

Hei Jannicke! Testing - har skrevet to kommentarer her og ble logget ut før posting, må bare teste om denne går igjennom!
Flott blogg du har!! : )
Klem fra Vera : )