9. januar 2014

Planene vi fikk gjennomført i 2013!

De siste årene har jeg skrevet innlegg her på bloggen om hvilken planer vi har for det året som kommer, og på slutten av året lage innlegg om hvilken planer vi har fått gjennomført - dette tenker jeg også og gjøre i år.. Først vil jeg dele de tingene vi har fått gjennomført for 2013 og hvilken ting vi ikke har fått gjort. Jeg føler at vi ikke har fått gjort så mye her dette året som har gått, ikke så mye vi hadde på listen ihvertfall, men de tingene vi har fått gjort er jeg veldig fornøyd med. Så det tenker jeg og dele med dere nå.


Her er innlegget jeg skrev ifjor, her kan dere se hva planene våre egentlig var.

Det største prosjektet vi hadde i år var uteområdet, vi skulle rive terrassen, bygge ny, lage blomsterkasser, plante hekk og plane ut hagen. Vi fikk gjort nesten alt vi hadde planer om ute og jeg er kjempefornøyd med resultatet og ikke minst stolt av min kjære som har klart dette, han har egentlig aldri vært spesielt handy, eller ihvertfall trodd han ikke er det, men der tok både han og vi andre feil for han er superflink!

Vi rev hele den gamle stygge verandaen vår når vi kom hjem fra England i slutten av Mai, kjøpte inn alt av materialer og satte igang, det meste er gjort av mannen altså (og hjelp fra svigerfar til og skru på terrassebord) så skal ikke skryte på meg alt for mye ;) Vi måtte rette opp hele greia da alt var kjempeskjevt, så det tok litt tid. Så bygget vi alt opp på nytt.. Så var det blomsterkassene som ble bygget, vi måtte kle dem med både isopor (for isolasjon) og plast, skru hull i bunn så vannet kunne sige ut og så fylle med grus og jord.. MYE jord, det var en tung og laaaang jobb, men vi kom i mål og gleder oss til hekken vi har plantet oppi vokser litt tettere og hjelper litt på innsyn fra folk som går forbi på gaten.


Skikkelige bilder kommet til våren når vi får gjort oss helt ferdige med pirkearbeidet og maling..

Kjøkkenet
I Mars malte jeg kjøkkenet, fra kjedelig hvit-gul`ish farge til fargen kalkgrå og sober.. Jeg valgte og ta sober på vindusveggen for og få litt mer liv i rommet, og jeg er veldig fornøyd med valget.. I starten syns jeg den var litt for brunaktig i fargen, men den passer veldig godt til den kalkgrå fargen.. Nå mangler jeg kun og male opp lister og vinduskarmer.

Slik så det ut før:

Og her er det ETTER, skal også ha ny lampe her inne.. Rett før jul 2012, la jeg også fliser over kjøkkenbenken, denne jobben er jeg fortsatt ikke hundre prosent fornøyd med så må finjustere litt, fuge en gang til og ha noen lister - mer om det i innlegget der jeg forteller om våre planer for dette året.


 Flisene er far Right Price Tiles, elsker dem, men må som sagt finjustere og gjøre alt det pirkearbeidet jeg fortsatt ikke har fått gjort!!


Annet:

Det var egentlig alt vi har fått til i huset i 2013, vi fikk oss jo også valp i sommer så da går mye av tiden til og bli kjent med den, sosialiseringer, kurs, osv så å starte med masse oppussing oppi det er jo ikke helt idiellt det heller.. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med dette årets gjøremål, men vi starter allerede om en ukes tid på soverommet - dette skulle egentlig vært ferdig før jul men mannen fikk ryggproblemer å derfor utsatte vi det til jula var over å nå litt ut på nyåret.. Men gud som jeg gleder meg til og starte med litt oppussing igjen :)


Ett mål til jeg hadde når vi trådde inn i 2013 var og lære meg og strikke flere ting, og blant annet Mariusgenser til Keegan, det har jeg gjort - mange faktisk, det er ikke så lett og finne str som passer en mops, de er brede over brystkassen og måtte derfor prøve meg frem, men jeg klarte det og når vi fikk Lille (valpen) så strikket jeg til han også :) Har også strikket både puter og litt div annet dette året, og flere prosjekter er på gang!

Det var det vi fikk gjort her i 2013, i løpet av noen dager kommer alle planene vi har for dette året, og tro meg - det er MYE, men jeg tror vi skal komme i mål med de aller fleste planene :))

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Manuela / Mrs Hardy sa...

Alltid kjekt å følge med på prosjekter ;)
Godt nytt år forresten :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg synes dere har vært flinke! :D

Veronika Døli sa...

Dere har vært flinke!! :) Også er det faktisk lurt å fordele det litt utover og ikke ta alt på engang. Leve litt ved siden av ;) sånn gjør vi det iallefall =)

Tok dere ikke gangen også i år? Eller var det i fjor? Går tiden SÅ fort?? :)

Dere har fått det kjempe fint! Og uteplassen blir jo helt unik :D

Fabelaktig sa...

Syns dere har vært flinke og gjort masse jeg :) Tommel opp!

Tonje Merethe sa...

Dere har vært kjempe flinke! Bedre å ta en ting av gangen, og så bli ferdig med den enn å starte på mange prosjekter samtidig. Da er det fort gjort å bli Sinnasnekkerenkandidat..

Nyt helgen snuppa. Her ser det ut til at vi kan krysse av for to nye prosjekter i helgen *krysser fingrene for det*

Klem