3. januar 2014

Jula får bli litt til ...Ser flere som har kastet ut jula, her tar jeg litt etter litt - Treet gikk dag, men stjerner og litt annet får bli litt til, blir jo så utrolig tomt og mørkt etterpå alt er fjernet, kjenner jeg savner juletreet allerede, kroken det sto i ble så naken nå å jeg aner ikke hva jeg skal plassere der som kan gi like mye "varme";)


 Tror jeg må få meg litt mer lamper her, for vi har kun en taklampe og en mindre stålampe som belysning i stuen - drømmen er en Kartell Bourgie, men må nok vente litt med den etter julegavehandlingen gjordet lommeboka ganske slank ;)

Takk for alle koselige tilbakemeldinger på nyttårsbord og mat

11 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Alltid litt vemodig å fjerne julen, men litt godt også. Jeg har alltid tviholdt på julen, men i år gikk all pynt 1.januar. Kun juletre, stjerne, svibler og utepynten som står nå. Litt annet som er fokus her nå ;)

Pleier å hjelpe med noen fargerike blomster når pynten forsvinner.
Ha en strålende fin helg frøken.
Klem klem

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Julepyntet hus her også, men skal nok rydde vekk litt i løpet av helgen. Tar det litt etter litt.
Litt vemodig, men skal nok bli deilig å få bort det røde også.
Dessuten gleder jeg meg til å bytte ut adventsstakene med de nye lampene jeg kjøpte like før jul.
Gave til meg fra meg... hi-hi.. :)

Ser utrolig god ut den sofaen deres forresten. På jakt etter ny selv. Selv om skinn er mest praktisk, så er stoff det absolutt mest behagelige. Ikke enkelt det der altså... ha-ha.. :)

Håper du har fått en fin start på det nye året ♥

Veronika Døli sa...

Er alltid godt å få ut julen. Men som du sier blir det jo så mørkt! Stjernene og stakene i vindu gir så mye koselig lys i de mørke kvelder.. Da får vi fyre på i peisen og masse levende lys <3

Så flott du har det hos deg Jatte :D

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Her kastet vi ut julen 1 nyttårsdag.
Fylt huset med deilige farger fra blomster,og i dag ble det også shoppet litt nytt til hjemmet.Leter etter lamper,men finner ikke noen:)

Nyt helgen!

Klem linda

Villaveien nr 1 sa...

GODT NYTTÅR søte deg :)
Såå fine puter du har .. Fikk lyst på de alle sammen, hehe.
Ja jeg har også rydda vekk julen og det er deilig syns jeg.
Litt tomt ja, men nå skal jeg snart ut å kjøpe hortensia og primula .. Rosa farger... da blir det fint.

FOR NOEN KOSELIGE JULEBILDER UNDER HER:
Så glade og herlige bilder av dere søtinger. Og du har jo bare såå flott sminke på deg. Dånte nesten hehe
Vakkert pyntet overalt og jeg koste meg over dine inlegg som jeg har gått glipp av.
Men nå har jeg lagt deg i min bloggrull på siden min, for ikke å glipp av noe lenger.
Klem og smil fra meg

Inspirasjon fra Elin sa...

Hyggelig og vinterlig stue, synes ikke den minner så mye om jul bortsett fra julestrømpene. Kan ha det sånn litt framover til du blir lei.. hehe

Begynte å fjerne jula i går, men resten går i dag, også juletreet. Jeg er litt lei og tenkte å bruke, grått, hvitt, rosa og sølv å pynte med framover mot våren. :)

Ønsker deg en fin søndag

Livets små øyeblikk sa...

Godt nytt år til deg:)
Jula skal få bli en stund her også. Selv om det er så deilig luftig og "rent" når julepynten endelig blir pakket sammen så er det koselig med de varme fargene en stund til. Og lysene - synes det blir så mørkt når jula forsvinner...

Ønsker deg ei god ny uke kjære du
varm klem:)

Randi sa...

Her virker alle vinduene så mørke og triste nå, jula tok seg en velfortjent ferie fredag. Det ble litt tidligere enn planlagt, men plutselig var jeg liksom i gang;) Amaryllisene har ikke villet åpne seg før i dag, så de får stå litt lenger. Men savner julestjernene og lyslenkene da! Godt vi går lysere tider i møte:)
Ha en fin ny uke!
Klem

Fru Luna sa...

Godt vi er flere som elsker julen ;) Trur forresten at vi har samme paljettpute i chevron mønster. Er din også fra Kremmerhuset? Jeg fant min på salg i romjula :)

Alle gode ønsker for det nye året!

Klem Linda

Fabelaktig sa...

her rakk vi aldri å pynte til jul pga vannlekkasjen, så ingen jul å pakke ned :)

Takk for all fine kommentarer inne hos meg, du er god. Dessverre får jeg ikke kommentert tilbake så ofte som jeg ønsker, men jeg er i alle fall her nå *blunkesmil*

Ønsker deg en finfin start på uken!
Her blir det en hektisk uke, da jeg er på jobbreise med konsern og er ikke hjemme igjen før fredag *hyl* - lenge for en som er så hjemmekjær som meg.

klem og smil ♥
maia

Fabelaktig sa...

her rakk vi aldri å pynte til jul pga vannlekkasjen, så ingen jul å pakke ned :)

Takk for all fine kommentarer inne hos meg, du er god. Dessverre får jeg ikke kommentert tilbake så ofte som jeg ønsker, men jeg er i alle fall her nå *blunkesmil*

Ønsker deg en finfin start på uken!
Her blir det en hektisk uke, da jeg er på jobbreise med konsern og er ikke hjemme igjen før fredag *hyl* - lenge for en som er så hjemmekjær som meg.

klem og smil ♥
maia