2. januar 2014

3 retters nyttårsmiddag

Forrett
Bruchetta laget av loffeskive stekt i ovnen med litt olivenolje, spekeskinke på og en "topping" som bestto av Avocado, tomat, rødløk, gulløk, hvitløk, basillikum, pepper og olivenolje.. Smakte himmelsk, og dette er noe vi garantert kommer til og spise mer av! Til forretten ble det servert en Italiensk hvitvin "PRA`soave OTTO" den var vist veldig god til.


Hovedrett
Elgstek med karamelliserte grønnsaker og hjemmelaget viltsaus og poteter, mannen hadde også laget tyttebærsyltetøyet helt selv.. flink ass! ;) Til Hovedretten ble det servert en Rødvin fra Frankrike som heter CÒTES DU RHÒNE.Dessert
Bringebærmousse, toppet med litt frossene bringebær.. hjemmelaget selvsagt og den var utrolig god og enkel og lage.. serverte også med vaniljesaus for de som ville ha det, men smakte veldig godt uten også.. Til desserten ble det servert en Bache Gabrielsen Pineau, very old som er en dessertvin.Nyttårsmiddag denne gangen ble en heeelt annen en vi har spist før, alt var nytt og vi hadde kun laget forretten ett par ganger før i desember før vi satt igang.. Forrett og hovedrett er laget av den flinke kjæresten min, og desserten av meg - jeg måtte jo bidra med noe jeg også ;))


Alle rettene anbefales på det sterkeste, og blir garantert laget flere ganger her i huset!

Ha en fin Kveld,
Klemmis

6 kommentarer:

Rebekka sa...

Mmmmnam, elgsteik er noe av det aller beste jeg vet om i hele verden. Forretten både hørtes og så nyyydelig ut, desserten like så :))
Ha en fin dag
KLem

Bittelille villa/Jennifer sa...

Wow for en fantastisk nyttårsmiddag! Alt så himmelsk ut og helt etter min smak:) Så heldig du er som har en mann som lager mat:) Ingen av oss noe særlig til det her i gården;)

Ønsker deg en fin helg:)
klem

Veronika Døli sa...

ÅH fytti nå ble jeg våt i munn! Det så utrolig deilig ut! Og de karameliserte grønnskane. NAM!! :D Flinke dere!

Lotta sa...

Guri nå ble jeg sulten asa!!!

Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Du har det bare så lekkert! Gleder meg til å følge deg i 2014.
Klem fra
Lotta

Glg sa...

Den tre-retters`en var lekker!!! Ble virkelig inspirert! Det er alltid som moro å lese din blogg <3

Vibeke / Mammas Hus sa...

Mmmmmm.....dette så GODT ut! :D