26. desember 2013

Vår julaften 2013


Tradisjon tro la jeg meg ganske sent natt til julaften, å siden jeg skulle på jobb kl 9 på julaften ble det bare 3 timer søvn ;) men det var en fin vakt på jobb med blide kunder og når sjefen sendte meg kake med "bud" var det jo ekstra hyggelig å jobbe :D


Når jeg kom hjem hadde nissen vært og fylt opp strømpa mi med pakker og godis, jeg fikk en nydelig parfyme og masse deilig julegodt - jammen snill nisse altså ;)


Kl 17 var det tid for middag hos tante og onkel, i deres nye hus skulle julen feires for aller første gang, så denne julen var spesiell for oss alle - å i år var også mine to søstre på 13 og 6 år sammen med oss og det gjordet julen enda mer perfekt (de feirer jul hos sin far annenhvert år). Søssene og fetter leste opp alle gavene, vi åpner EN og EN gave å venter så alle får se hva alle får, en kjempekoselig tradisjon og gjør at man får mer oversikt - vi var derfor ikke ferdig med pakkene før i 1 tiden på natten .. som vanlig ;)Vi fikk så masse fint alle sammen, og jeg er veldig takknemmelig for alle gavene jeg har fått.. kan nevne blant annet: Kjeler, elektrisk visp, bøker, penger, gavekort, mobildeksel, asjett i serviset vi skal samle på, neglelakker, sokker, lyslykt, joseph joseph skjærefjøler og masse mer!! Tusen takk til alleHundene var kjempesnille hele dagen, og de kosa seg masse med all oppmerksomhet, godis, og pakkene de fikk.. vi gir nemlig gaver til dyrene i familien og gutta fikk VELDIG MANGE pakker.. hehe, de kosa seg max kan man si og har nå godis til langt ut i 2014!!Desserten var karamellpuddig, riskrem, og litt forskjellige kaker - så selv om vi var gode og mette etter middag ble det så vi fikk pressa ned litt dessert også, rart det der.. men desserten får man liksom alltid plass til ;))
Igår var vi som sagt i selskap hos min kjære sin familie, men idag har vi bare slappet helt av, kosa med hunder, sett flåklypa på tv, spist julegodt og tatt livet helt med ro.. Imorgen er det jobb igjen noen timer, samme på Lørdag og Mandag - men blir godt og komme seg ut litt også, ut av pysjen! :))

Ha en fortsatt fin romjul

10 kommentarer:

Hege sa...

Jul er herlig <3 Kos deg resten av romjulen….Skal også på jobb i morra…og avslutter kvelden med jentefest..Hiiiiiha!

Juleklem fra meg

Tovepia sa...

Såå koselige bilder, ser ut som en julaften slik den skal være med pakker og familie:)
Ønsker deg ei god jul videre, klem fra meg;)

Pernilles Interiørsysler sa...

Så koselig :)
Og så fine som dere er!

Ønsker deg en fortsatt fin romjul, klemmer.

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så fin julefeiring dere har hatt, og så mange fine bilder av dere og de skjønne hundene:) Herlig med sløyfe!

Håper dere koser dere masse i romjulen også, både hjemme og på jobb:)

Stor klem

Tonje Merethe sa...

Så koselige julebilder. Høres ut som dere hadde en flott feiring.

Kos deg på jobb i dag. Vi er stuck hjemme siden noen (les: min samboer) tok bilen med bilsete på jobb i dag. Kos med film, pysj og pledd også da, for ikke blitt sååå mye av det.

Nyt dagene.
Klem

Daisys home sa...

Så masse fine & koselige julebilder :)
Her er det avslapning ifra julemiddagselskaper idag.
Godt d å ta det med ro en dag også, kjennes på kroppen at det har vært mye i d siste.
Kos deg videre i romjula :)
klem sissel

Livy sa...

Heisann!
Både ser og høres ut som en super julefeiring!
Ønsker deg fine romjulsdager! Klem fra Livy

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så koselige bilder ♥


Tusen takk for alle fine kommentarer du legger igjen. Mitt forsett i år (som i fjor?) blir at jeg skal bruke mer tid på å kommentere også....!

Håper dere har en fin romjul!

Veronika Døli sa...

Åh for en herlig julaften! Vi også åpner en og en gave. Er jo så koselig å ikke haste med det.. Men se hva hver og en får!:)

Og DU så fin den sminken din var! Med sølv.. Gosh :D Du er nydelig!

Har en drøm... sa...

Så koselig:))
Mange av de samme tradisjonene som oss, hehe:) Holdt på med gavepakking lenge vi og, så koselig, og vi fikk utrolig masse fint ♥