8. desember 2013

Herlig førjulstid


I helgen har julestemningen virkelig sneket seg innpå, igår dro jeg og tante avgårdet sammen med 4 unger ( to av dem er vel trossalt tennåringer men ;)) på PuttiPluttiPott teater i Ibsenhuset i Skien, kjempeskoselig forestilling jeg husker fra jeg selv var barn - tror vi alle fikk litt julestemning av disse sangene og de kjempeflinke skuespillerene i fra veldig små unger til godt voksne..

Etter teateret kjørte vi tante hjem og så dro vi andre hjem til meg for å ha juleverksted, en tradisjon vi har hatt de siste årene her hos oss som jeg syns er veldig koselig å holde ved like.
I år baka vi pepperkaker og laget hjemmelaget fuglemat, spiste gryterett og pynta deretter pepperkakene vi hadde baka tidligere.. Julemusikken på i bakgrunnen, kongerøkelsen tent og blide og flinke barn som kosa seg (inkl meg og min kjære). Mangla egentlig bare snøen.. Men når vi våkna idag tidlig hadde jaggu meg snøen kommet også så da var julestemningen komplett 


Idag har vi vært en tur i skogen å revet med oss ett lite tre vi skal ha ute og pynte med fuglematen vi har laget - det er en idee, jeg fikk fra moseplassen.no og som jeg syns var så søt.. så mannen ble med og rev opp treet for meg og bar det hjem i snøen ;)) Slikt liker vi bloggdamer sant? *ler*

Nyt juletiden - imorgen kommer give away :)

2 kommentarer:

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så moro med teater! Vi var alltid på juleforestillinger da jeg var liten, så jeg gleder meg til Ludvik blir større så vi kan gjøre det til en tradisjon for han også:) Og juleverksted er jo alltid superkoselig!

Så utrolig fin hårfarge du har forresten! Farger du hos frisøren eller hjemme?

Fin ny desemberuke<3 klem

Fabelaktig sa...

Åh så kos!

Fin adventid ♥