23. november 2013

Julegaver til ?

Når vi meldte oss på førjulskos ville Maia gjerne at vi tok med en gave eller fler vi kunne gi til Fattighuset i Oslo, dette syns jeg var ett utrolig godt tilltak og det er noe jeg selvfølgelig ville være med på! Jeg har lenge tenkt på hva jeg skulle kjøpe og jeg landet på litt forskjellig, noe til barn, noe til jente/dame og noe til mann :))Jeg laget to "velvære" pakker, en til dame og en til mann.. i den til dame ligger det to stk neglelakker, en maskara og ett hjertesmykke, alt selvsagt nytt! Til mann kjøpte jeg bodywash, deo, barberskum og barberhøvler og jeg la i en liten nissesjokolade.. De som kanskje ikke har så mye mer enn råd til det mest nødvendige fortjener litt ekstra velvære syns jeg..

Til barn ble det litt forskjellige, perslesett, såpebobler og aktivitetsbok.. Fattighuset ønsker at gavene ikke er innpakket, men gjerne at man sender med papir og bånd, derfor legger jeg alt i en pose og sender med innpakkningspapir.. jeg håper jeg kan glede noen på julaften med disse gavene :)


Fattighuset finner du HER på facebook og der kan du også lese om hvor du kan levere gaver..
Det er nok sikkert også mange andre organisasjoner som tar imot gaver rundt der du bor, så søk litt rundt så finner du nok noen du kan gi til og Oslo blir for langt.. Jeg skal nok også gi til en kirke i mitt nærmiljø, for den største glede man kan ha, er og gjøre andre glad

Nå er det bare timer igjen til jeg er på bloggtreffet i Lillestrøm.. Iiiik og jippi!

3 kommentarer:

Ingrid Serine sa...

Jeg er enig at det er fint å bidra litt i jula :)

Caroline sa...

For et flott tiltak!
Så koselig å høre om slik giverglede:)
Ha en fin helg!
Klem Caroline

Har en drøm... sa...

Flotte gaver!!
Og gavebordet til Fattighuset ble jo bra fullt - herlig:)) ♥

Jeg fikk ikke hilst på deg i går, og det er jeg litt lei meg for, men ting gikk så i ett:) Ble mest skravlings med de man satt på bord med:) Håper og ta det igjen neste gang - på festfabrikken for eksempel, hehe:))