10. september 2013

Orientalske innslag i interiøretHva mener dere, er det hot or not? 
I interiørbutikkene er det jo hot, og vi på Princess Interiør har også fått inn mye stilig i denne stilen, over er noen smakebiter.. Skal innrømme at ved første øyekast tenkte jeg " usj, ikke pent" men til mer jeg ser det sammen og setter sammen små innslag så syns jeg det er megakult.. Synd jeg ikke har en hytte og innrede for da tror jeg, jeg skulle kjørt denne stilen, hjemme her tror jeg nok ikke det passer så godt inn, men vi får se hva det ender opp med, blir ihvertfall litt endringer i stuen her i høst så skal aldri si aldri ;)

Her nytes en regntung Tirsdag, vi skal på Plantasjen og kjøpe 22 stk hekk idag og så blir det en liten tur på pers.møte senere, deilig med noen rolige dager nå, merker kroppen skriker etter hvile og "hjemmekos" ;)

Nyt kvelden!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg liker fargene og er jo kreativ, og liker Østens innslag :D

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Tror ikke det orientalske kommer inn hos meg, men moro å se det igjen. Husker mamma hadde en del sånt for mange år siden. Puter og løpere - noen så jo nesten ut som små ryer.. hi-hi... Jeg overtok noe da jeg flytta for meg selv på hybel for første gang. Fikk jo "hjemme-følelsen" da... ha, ha.. :)

Anonym sa...

Synest det er stilig i rette miljø,eg har ein mann som ikkje liker slike buddafigurer,masker og sånnt i den dur så trur han hadde fått fnatt visst eg kom heim med ein Budda figur Hihi:)

Bettum Villa sa...

Er ikke noe fan av buddah figurer og slikt, men resten av det du viser ville jeg gjerne hatt hos meg.
Nydelig!

Ønsker deg også en flott uke.
Klem