11. september 2013

5:2 Dietten


Jeg har så vidt hørt litt om denne før men ikke satt meg inn i det fordi lavkarbo liksom er min greie, men idag så jeg litt om dette på nyhetene og ble ganske gira - den virker ganske genial - spis hva du vil 5 dager i uka så lenge du faster to av dem (500 kcal de fastedagene). Min tanke er jo da selvsagt og spise vanlig lavkarbomat de 5 dagene, fordi kroppen min funker så godt på det, men jeg trenger å miste de 10 siste kg nå og det vil ikke kroppen med kun lavkarbo og trening så da er jeg villig til og prøve noe nytt :))

Er det noen som har prøvd denne som har erfaringer, positivt og negativt og dele?
Jeg vil gjerne sette meg inn i dette før jeg hiver meg på en "trend diett"..

NYT ONSDAGEN, her er det valpekurs på gang :)

6 kommentarer:

Linda sa...

Hei,

prøver å nå deg på epost, men får ikke svar, så da må jeg prøve her.
Jeg vant zalando konkurransen, så jeg prøver å sende mine kontaktopplysninger...


Mvh.Linda

Rebekka sa...

Oi hørtes helt genialt ut å kunne spise hva man vil:))))) Problemet for meg vil komme de to dagene i uken jeg skal faste. Tenk 2 hele dager uten noe å spise.......Hakke sjans :)

Ha en fin kveld, og lykke til med dietten (visst du bestemmer deg for og begynne på den da ;)

KLem

Veronika Døli sa...

Hmm første gang jeg hører om denne dietten så aner egentlig ingenting om den..

Prøver å finne en god balanse selv på hvordan jeg på enklest og best mulig måte klarer å gå ned litt i en hektisk hverdag. Ikke bare bare disse kiloene ;)

Ha en flott natt Jatte =)

LivingVilla sa...

Hei! Jeg har tidligere prøvd å spise KUN grønt og frukt med nøtter og det renser kroppen for avfallsstoffer på en veldig efektiv måte! Kiloene renner av selvfølgelig, men renselsen er veldig god! Dietten heter ROGGBIF og du kan lese om den her
http://www.senterforhelse.no/index.html

Lykke til med dietten! : )
Klem fra Vera

Beathe sa...

Hm, har aldri hørt om den dietten jeg. Du må fortelle hvordan det går hvis du prøver det ut :) Supersøt header du har fått deg :)

ingridsboble sa...

høres ut som en diett som setter kroppen ut av balanse dette her! Ut fra det jeg kan om kosthold gjør faste at kroppen da vil holde ekstra på den maten du spiser. Kroppen liker ikke å faste! Men selvfølgelig vil du merke forskjell de dagene du ikke spiser noe....
Trend-dietter pleier ikke å være det smarteste å hive seg på.
Men lykke til med treningen :)
- ingrid