12. august 2013

Vi bygger veranda ...


Og i den anledning skal vi bygge kasser, lignende dette som vi skal bruke som en slags "vegg" ut mot gaten for og skjerme litt for innsyn og for og få en litt mer grønn atmosfære på verandaen vår :)
Det jeg nå lurer på er hvilken type hekk jeg skal plante, jeg vil det skal være vintergrønt, og selv om tuja ikke akkurat er det peneste jeg vet om er det jo praktisk, vintergrønt og ganske hardfør(?) men det finnes jo utallige typer og velge imellom.. Vil da også kunne plante litt sommerblomster osv innimellom på sommertid, og kanskje lyng på høsten.. tror dette kan bli BRA! :)

Har du noen tips til hekk som passer dette formålet som ikke koster flesk, må han en god del? ;)

Ønsker dere en fin ny uke!
♥ Jatte ♥

7 kommentarer:

4 i Kiellandsgata sa...

Dette kommer til å bli veldig fint=) Skjønner at dere vil ha litt skjerming, det prøver vi også å få i hagen. Jeg synes barlind er finere en tuja, men det er jo en smakssak. Den er også vintergrønn og tåler en kaldt vinter. Blir spennende å se hva dere velger=) Håper alt står bra til=) Vibeke

Veronika Døli sa...

Det blir nok flott!! Jeg sverger til tjua barbrant! Finnes ikke noe bedre når det kommer til skjerming, vedlikehold og ikke minst er den vintergrønn =)

Daisys home sa...

Spennende verandaprosjekt på gang ja :)
Blir morro å se :)
Rottingbrikkene og det samme den store kurven på spisebordet er shoppet ifra Villa Paprika nettbutikk.
Faktisk er det hun som har hatt RM stolene også.. som jeg den gang fant på Finn :)

her har det vært influensa helg for min del, så ikke det helt store som skjer på interiørfronten.
Men snart skal alle tak inne i huset vaskes ned, for så og grunnes og males på nytt. Da de er fulle av heksesot... så dette blir vel litt av en jobb. Alt i stua må vel dekkes til... malejobben er ikke noe for meg..blir for tungt for ryggen.Men noen må en få til å gjøre det, har blitt utsatt lenge nok.
Ha en fin ukestart
Klem sissel

MittLilleHjerte sa...

Så gøy å ordne utenfor huset også:)
Det finnes jo masse fine tujaaer synes jeg som er kjekk som skjerming:)
Vintergrønne er de også;)
Ha en fin dag:)
Klem fra Janne

Fabelaktig sa...

ingen tips nei, men er spent på hva du finner på :)

Ønsker deg en fin ny uke, søte deg!
klemklem

Fru Thoresen sa...

Gleder meg til å se resultatet :)
Vi har to hekker her hjemme: tujah og buksbom. Sistnevnte er absolutt penest syns jeg, og den er veldig lett å formklippe som du ønsker. Den holder også bedre ser det ut til - etter den kalde våren ser jeg det er MANGE brune tujaher rundt om, flere av våre også. Men det skal jo være en holdbar hekk :)
Lykke til med valget!

Caroline sa...

Så spennende prosjekt dere holder på med!
Vi har hatt tuja brabrandt i mange år,den døde desverre i vinter,men det ble et tomrom da den ble fjernet,så vi kjøpte nye likedan;)
Vinteren vi hadde i år var litt spesiell,kan ikke huske sist det var sååå mye vintergrønt som døde,ikke så greit,men sånn er det med alle planter og blomster,de varer desverre ikke evig;)
Men hvis lommeboka tilsier det,finnes det jo maaaange andre flotte hekker,ta deg en tur på hagesenteret å kikk deg litt rundt,lykke til med valget:)
Klem Caroline