11. august 2013

Topptur nr 5 + Vinner av almanakk


Igår etter jobb pakket vi sekken og kjørte til Siljan for topptur nr 5 denne sesongen, vi er nå halvveis av målet på 10 og turen igår ble like gøy som alltid.. Tante og jeg er jo like gærne og har lik humør så latteren sitter løs og gullkorna kommer på løpende bånd ;) Blåfjell er en kjempefin tur med veldig variert terreng og flott utsikt på toppen - så vi kosa oss!

Valpen nektet og sitte i sekken deler av turen så han gikk faktisk 4 km på egne ben, jeg syns egentlig dette er alt for mye for en valp på 15 uker, men han nektet og sprella så i den sekken at jeg måtte bare gi meg, men han kosa seg og løp rundt i skogen for og utforske alt og ingenting!

Pga denne turen og at jeg ikke var hjemme før i 23 tiden ble innlegget om vinner av almanakken utsatt til idag, jeg sovna rett og slett i sofaen med pc på fanget så sliten var jeg *ler*

MEN, vinneren av almanakken fra Personligalmanakk.com ble http://hushansen.blogspot.no/ gratulerer så mye! Send meg en mail med info (navn på facebook/insta) så sender jeg dette videre til Personligalmanakk!

Ha en fin Søndag
♥ Jatte ♥

PS: Kommer ny sjans til og vinne fin premie ikveld, denne gangen fra zalando.no

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wiiiii, så gøy!!! Sender deg all info seinare.

Klem fra Solveig

Tonje Merethe sa...

Så flink du er! Skulle ønske vi hadde kommet like langt, men er heldigvis i gang nå..

Ha en fin søndagskveld søte.
Klem

Fabelaktig sa...

stikker bare innom her for å takke deg for fine ord inne hos meg.
jeg har helt detti av lasset på kommentering, det hopet seg opp så mye her rett før sommeren. Så jeg tok like godt sommerferie jeg *ler*

Men nå er jeg tilbake og håper på å komme tilbake i bloggmodus for fullt.

Håper resten av sommeren har vært fin og at dere er fulladet for høsten.

Ønsker deg en nydelig søndagskveld.
klemklem
-Maia

Veronika Døli sa...

Wow du er sprek! Og inspirerer masse :D:D

Fliinke valpen da <3