18. juni 2013

Ett skritt frem og tre tilbake!

Slik er min slankeprosess nemlig! Når jeg endelig starter å se resultater og begynner å tenke at "hey, nå er det ikke lenge igjen til målet" så går jeg på en stooor smell som varer noen uker.. Vi snakker å stappe trynet fult av dritt liksom - helt utrolig! Nå i tiden før vi reiste til England var det så mye å gjøre osv osv så det ble lette løsninger, så kom turen enda mer lette løsninger å mat HELE tiden! Jeg gikk opp nesten 5 kg på de ukene der (4-5 uker) helt horribelt å det merkes veldig godt også.. ansiktet mitt er rundt som en ball og kjærlighets håndtaka større en noen gang.. Håpløst!Men, idag startet vi på ny frisk - nå skal jeg være 110% flink, skal spise bra og ingen utskeielser før ferien (da kan vi spise LITT godt med måte!) som er de to siste ukene i Juli. Blir hardt men jeg vet det er så utrolig deilig når kroppen begynner å fungere bedre igjen (fordøyelsen, vann i kroppen osv blir mye bedre).

Jeg ha gjort det før og jeg skal fa*** meg klare det igjen, NEMLIG ;)

♥Jatte♥

8 kommentarer:

Marte sa...

Kjenner til den der.. :/ Men greit å vite at man har vært der, og kan fint klare det igjen da! bare litt skjerpings og bruke hodet litt hehe (all inclusive i syden ei uke før man skal inn i en tettsittende kjole, not so clever hehe)

Gårdsjenta sa...

må være kjett :/ men dette tror jeg du klarer :)

Frk Elton sa...

Stå på, du klarer målene dine :)
Selv har jeg som mål å beynner på en god treningsrutine for å styrke kroppen i sommer, for det trengs!!
Må jo bare lykkes når du har den innstillinga vet du :)
Lykke til, jeg heier på deg!
Klem

Mitt og vårt hjem sa...

Kjenner meg veldig godt igjen:)
Men har funnet løsningen på det,iallefall i mitt hue(Hehe)
Det var slik at eg var altfor streng med meg selv i desse slankeperiodene, og hvis da utskeielsen kom,så kom den kraftigt. Nå jobber eg psykisk med meg selv, det er lov å Skeie litt ut,så tenke eg at eg begynne på nytt med engang eg har spist noe gale:)
Nå vill eg si at eg aldri har vært noe kjempeovervektigt,men det handler om trivselsvekt. Som du sier her så merker du 5kg.
Lykke til med din prosess,dette klarer du. Det er bare det å finne ein balanse:)
Nyt dagen!
Klem Siv Mette

Ida Glittum Maabø sa...

Å jeg kjenner meg SÅ igjen. Selv om jeg burde, så "klarer" jeg ikke alltid å fullføre. Som du sier det er jo ikke lenge igjen til målet og det er det ikke for meg heller :P
Så frem til da, er det full skjerpings!!

Du har blitt så flott og fin og du er en super motivator (ihvertfall for meg hihi) Stå på nå i siste finish!
Klemmer ♥♥

Hilde Kristin Stag sa...

Stå på frøken! For når man vet hva som må til så går det litt lettere. Og når Lillebror kommer så må du nødt til å løpe litt etter denne krabaten også. ;)

Jeg tror du klarer dette fint jeg. :)

4 i Kiellandsgata sa...

Du er nok ikke alene om å ha det sånn! Skjønner at det er frustrerende. Lykke til videre, dette klarer du=) Vibeke

Fru Thoresen sa...

TRE skritt frem og ETT tilbake høres bedre ut - du er tross alt ikke tilbake der du startet, vær stolt av det du har oppnådd så langt! :)

Forstår frustrasjonen din (vært der SÅ mange ganger), så ønsker deg all verdens lykke til! :)