22. mai 2013

TIPS ( Pc-pute)

 Er du som meg og sitter ofte med laptopen/macen på fanget?? Vel, jeg gjør ihvertfall det og det blir veldig VARMT etterhvert og kan skade både bena og pc. Jeg vet det finnes utallige pc-puter der ute og jeg har i mange år tenkt at det er lurt å kjøpe men så har det aldri blitt noe av det!! Syns ofte mange av dem er dyre også, vet de har en billig på Ikea, men alltid glemt å kjøpe når jeg er innom :)

MEN, her om dagen var jeg en snarttur innom Nille på senteret jeg jobber og der ved inngangen lyste det mot meg, ett brett.. det står riktig nok "Bon Appetit" på det så er jo helt klart ett serveringsbrett eller frokost på senga brett, men jeg så det som noe helt annet og måtte ha det med meg hjem..

  
Brettet har en pute med slike isoporkuler inni (nesten som en sakkosekk) under så det passer perfekt å ha på fanget når man sitter med pc - selve plata på brettet er stødig og fin og pc`n sklir ikke av :)
Prisen var 139,- beskjedene kroner noe jeg syns var veldig overkommelig!

Slik ser brettet ut uten Pc, så to fluer i en smekk - pc brett og serveringsbrett..
GENIALT NILLE!:)


Mulig noen syns jeg er veldig rar nå, men jeg syns selv min idee var veldig genial så derfor måtte den bare deles, tilfelle noen andre har samme tanke som meg om å skaffe seg ett brett til sin laptop!
Leste en artikkel om at å ha laptopen på fanget over tid kan føre til store skader på huden og i værstefall hudkreft, så viktig å passe på :)


Ha en super Onsdag,
♥Jatte♥

11 kommentarer:

Aflekt Home sa...

Hei du :)
Så koselig at du ville følge min giveaway! :)

Dette brettet var jo kjempe fint! Jeg har de 3 siste dagene sittet med pcn på fanget og tenkt på brett etter at jeg også har hørt om en som fikk hudkreft.. uff grøss og gru! Jeg skal jammen dra innom nille her og se om de har det! For det var skikkelig tøft! :D Og kanskje jeg kan male det? :)

Klem fra meg :)

Marte sa...

Helt klart lurt! Og veldig søtt brett da! Finere enn det jeg bruker, har et bra clasohlson, med avkjøling :P må ha det, ellers dør pc'n min :P

Bella sa...

Jeg synes det var en super ide! :) vi har pc pute, mn her har jo du både serveringsbrett og pute! Digg! Tror det må bli en tur innom nille i morgen! ;) fin onsdagskceld til deg!
Klem

♥ Helen sa...

Så fint pc/serveringsbrett!! Nille har mye fint.
Er ikke sikker på når du drar, men ville ønske deg god tur :)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Enkelt og praktisk... Takk for ideen.
Ha en knall fin kveld
klem

Fabelaktig sa...

Sånn pcpute er genialt! Denne var fin :)

Smil og klem
-Maia

Inspirasjon fra Elin sa...

Jeg også så dette brettet når jeg var på nille, men tenkte ikke tanken :) Sitter selv med PCen på låra så lurer på om jeg ikke skal benytte meg av tipset ditt.

Anne sa...

Nille har begynt å få mer og mer fine ting i butikken sin. Det brettet var ikke dumt! Takk for tips! :)

Klem Anne

UnnT sa...

Fint :)

Jijji sa...

Tusen takk for tips! Ikke nok med at brettet er praktisk; det var jo fint også :) Jeg sitter mye med pc på fanget, så kanskje jeg skal kjøpe meg et brett også? :)

Løitnantshjerter er superenkle å få til, og kommer igjen, og igjen.... Jeg plantet den for to år siden. I fjor flyttet jeg den, og nå blomstrer den igjen:)Og så er de så fiiiine. De er kanskje vanligere i rosa, men finnes altså i hvit også :)

Klem fra Jijji

Siri GS sa...

så kjekt! jeg skal lett ta en tur på nille etterpå.