7. mai 2013

Tamron 18-270 mm


Hurra! Jeg har jo som nevnt bursdag denne måneden, og igår fikk jeg gave på forskudd av min kjære - nytt objektiv til kamera mitt - jeg har kun hatt det standard 18-55 mm som fulgte med kamera mitt, men nå har jeg fått Tamron 18-270 mm *glis* Jeg har ikke fått tid til og teste så mye enda, men måtte prøve litt med Ariel pusen vår som modell, syns bildene blir mye klarere med dette en det jeg hadde ihvertfall - hva syns dere? :)

Siden vi jo drar på tur snart ville han jeg skulle få gaven nå så jeg kunne ha det med meg til England! Og bli litt kjent med det før jeg drar.. Noen som har dette objektivet som har erfaringer å dele? Det er jo ett allaround objektiv - har du tips til meg ang foto så del gjerne dem også jeg er ikke så veldig god, men har ihvertfall lest litt i bruksanvisninga nå da etter 5 år med kamera mitt var det kanskje på tide *kremt*


HA EN FIN NATT,
♥Jatte♥

9 kommentarer:

Christina Mari Paulsen sa...

Flott bilde!
Heldige deg.
Har ikke noe erfaring med det nei,men ser nå ut til at det er et flott objektiv.
Ha en vidre fin dag.
Klem Christina

Vibeke / Mammas Hus sa...

Gratulerer! ;) Jeg har 18-200, og bruker det myyyye. Innimellom savner jeg 18-55 (mistet det i gulvet :P) fordi det er så mye lettere.

Marte sa...

Flott bilde! ...har også en linse på mitt, husker ikke hva den heter.. bildene er ikke så klare, siden det er en som har vært litt nærgående med siklekjeften sin på den.. ;)

Ha en fin kveld! (OK, natt :P )

Tonje Merethe sa...

Gratulere med nytt objektiv.
Ble et fint bilde av Ariel..

Jeg tar deg gjerne med til Fjelldalen jeg. Tror det blir tur dit med Tanja i morgen, så bare å henge deg med om du vil. Hun er endelig på vei hjem nå, lykke etter 2 uker på sjøen.

Ha en fin dag!
Klem klem

Mor og datter sa...

Heldig du! :) Skulle ønske jeg hadde :)

♥ Helen sa...

Så flott bilde og flott pus.

♥ Netta ♥ sa...

Nydelig bilde av vakker pus. Jeg fikk meg nytt makroobjektiv for en liten stund siden og jeg ELSKER det. Bildene blir mye klarere og motivene kommer bedre frem.

God tur og lykke til med fotograferingen :-)

Klem
Netta

Drude Nygaard sa...

Gratulerer. Nydelig portrett av pusen. D

Heidi (Vidunderleg) sa...

WOW! For ein bursdagspresang!! Det tenkjer eg er ein fantastisk fotoopplevelse!

God kr.himmelfartsdag til deg!