6. mai 2013

Gulv fra Ikea?

Soverommet er under planlegging (starter i begynnelsen av Juni om alt går etter planen) og vi ser derfor etter gulv.. Jeg tenker at det er greit og spare litt penger der man kan og sjekker derfor rimelige men FINE løsninger på noen av tingene, så kan man heller legge penger i en fin skyvedørsgarderobe og (svindyr- GULL)tapet ;) Inne på Ikea sine sider finner jeg veldig fine gulv, det ser ihvertfall fint ut på bildene.. som jeg tror ville passet veldig godt inn på rommet vi planlegger.. Men er disse bra?
Det er jo ikke like mye slitasje på ett soveromsgulv som f.eks stue/kjøkken/gang, så kanskje dette er ypperlig til soverommet?Heller mest mot det nederste da jeg tror det vil bli lekkert mot litt glitter og stas? ;)
Vi skal innom Ikea å se på det når vi leverer Keegan på "feriekolloni" når vi skal på ferie om 17!!dager, å se på gulvene, men om du har noen erfaringer med disse type gulv fra Ikea så skrik ut!

Ha en finfin ukestart,
♥Jatte♥

9 kommentarer:

Manuela / Mrs Hardy sa...

Hei!
Har aldri prøvd gulv fra Ikea, men til et soverom skulle en tro det funka. Så kan en heller ha små tepper på siden av sengen hvis gulvet i seg selv blir for kaldt. Vi har linoelum på vårt soverom nede. Funker fint. Takk for den fine kommentaren på bildet mitt, veldig kjekt :)
Ha en riktig fin uke!!

Fru Thoresen sa...

Det nederste gulvet likte jeg kjempegodt, har så lyst på en sånn mørk og kald gulvfarge gjennom hele huset :)
Har dessverre ingen erfaring med Ikea-gulv, men det finnes et tall eller merke på gulv som sier noe om slitestyrke. Men de hadde vel ikke solgt det om det hadde vært ubrukelig? :P
Jeg HAR erfaring med skyvedørsgarderober, og jeg vil anbefale deg å ta turen til Garderobemannen i Skien! Vi hadde skyvedørsgarderobe fra dem i gamlehuset, og har Elfa-dører fra XL-Bygg nå, og vi var SÅ mye mer fornøyd med kvaliteten fra Garderobemannen!
Ha en herlig ny uke :)

Silje sa...

En veninne av meg har det gulvet i nesten hele huset og hun er super fornøyd:) fargen på det øverste gulvet er kjempe flott, en varm og lun farge:)


Tror dette kan egne seg godt på et soverom eg da, kjenner flere her hjemme som har ikea gulv i stue og kjøkken og i tillegg har flere barn:)

Smykkas sa...

Jeg synes begge var fine. Helt enig i at det ikke blir samme slitasje som i andre rom, så dette virker helt utmerket.

Lykke til med gulvet

Klem

Inspirasjon fra Elin sa...

Fine gulv, likte kanskje det nedereste best med tanke på den gulltapeten jeg tidligere har sett, tror det kunne blitt fint sammen..
Vi har kjøpt billig laminat til soverommet på byggmax til 89kr kvm. Jeg tenker at det ikke gjør noe med billig golv på soverommet. :) Blir spennende å se resultatet

Janne sa...

Har ingen erfaring, men til et soverom går vel "alt an":)
Likte veldig godt det nederste:)
Ha en fin fin kveld!
Klemmer fra Janne

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Har ikke sett disse tidligere,men så veldig fine ut..Vet ikke om kvaliteten er like bra,men som du sier er det ikke like mye slitasje på soverommet..

Lykke til med valget!!

Klem Linda

Villa Agnes sa...

Jøss! Har ikke fått med meg at de har begynt å selge guld også. Det må jammen sjekkes ut!
Likte begge fargene forsåvidt. Ikke lett å velge!

Ha en fin dag! :)

Susan sa...

Hei! Jeg har ingen erfaring selv, men har lest en del på nettet, da jeg vurderte dem selv på soverom. Virker som de fleste er veldig fornøyd, men ett tips fra mange var å kjøpe en del mer enn en trengte, da skøytene var svake og brakk lett under legging. KJEMPEFINE GULV DA! Da vi bor laaaang unna Ikea og jeg helst vil se dem live før jeg kjøper, så heller jeg mot klikk vinyl fra golvabia. Klem