3. mars 2013

Kalkgrå & Sober til kjøkkenet


Jeg har bestemt meg.. det blir fargene Kalkgrå og Sober på kjøkkenet!
Vi var i Skien på Fargerike C.Christoffersen idag og snakket med Finn der oppe, han er utrolig dyktig og tar seg alltid god tid for og hjelpe oss om vi leter etter noe, vi så jo også etter tapet til soverommet, men skal opp igjen en annen dag da vi ikke fant helt det vi så etter idag :))

Men, ihvertfall bestemte vi oss for farger til kjøkkenveggene - vi skal ha Sober på vindusveggen som en liten kontrast der det gjør rommet litt mer spennende enn bare en farge hele veien, kjøkkenet er ikke sånn kjempestort så jeg vil gjøre litt ut av det!


Her ser dere ett gammelt bilde av kjøkkenet, så blir jo ikke så mye som skal males i den mørkeste fargen, men tror det kan skape en fin kontrast? Vi er også ute etter nye lamper som skal over kjøkkenøya, en litt mer industriell - men som likevel passer til det litt romantiske :)
Hyl ut om dere vet om den perfekte lampen til kjøkkenet vårt ;)

♥ Jatte

9 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Jeg har egentlig bestemt meg for å male kjøkkenet grått også, -for med beige kjøkken, stue, soverom og stoooor gang, blir en litt lei.....
;)
Min farge nå ligner den du har nå....! ;)

Ida Glittum Maabø sa...

Nydelige farger, elsker begge fargene :) Ha en fin søndag, klemmer ♥

My Dream sa...

Vi har kalkgrå og hvitt :) knall fin den kalkgrå :) listene i huset blir såååå fin i kontrast til den fargen :) jeg tror dette blir kjempe fint jeg :) sober er og knall farge :) lampe... Skal hyle ut om jeg kommer over noe :) klems Diana

Inspirasjon fra Elin sa...

dette blir sikkert ra soverommet vårt skal males i kalkgrå, har ikke helt bestemt meg for hvile fargeklatter jeg skal bruke til den enda... Men er nok hvertfall 1 1/2 måned til vi starter på soverommet, så har god tid til å planlegge.
Ønsker deg en fin søndag.

Tonje Merethe sa...

Så stilig det blir med disse fargene da.. Tror det blir riktig så bra jeg. Gleder meg til å se resultatene..

Hva med en Norgesglasslampe? Jeg elsker min fra Palma, men tenker å lage noen "ekte" også.

Ha en fin søndag!
Her er det litt "løvenes konge 2" og nystekte boller etter helgebesøk før vi får nytt besøk. Da skal vi tenne opp i bålpanna..

klem

Lindas Lille Leilighet sa...

Så spennende!:D Har også lekt med tanken om å male kjøkkenet i kalkgrå! Så blir veldig gøy å se når du har blitt ferdig:))

Hos Jorunn sa...

Home & Cottage har en tøff lampe som heter Santorini og Living har et par fine som heter Mumbai og Brave...men jeg vet jo ikke om de er noe sånt du har tenkt deg, da:)

Ha en forsatt fin søndag, klem fra Jorunn

Natalie sa...

Jeg malte faktisk kjøkkenet mitt i sober idag - og jeg elsket fargen!! :) Malte bare veggene over benken da, resten er i fargen chi:) Kameraet mitt er i ustand, men blogger snart om det ;-) tror iallefall du kommer til å bli fornøyd :)

Hanne Margrete sa...

Åå det blir fint! Jeg har også falt helt for de fargene! Har lyst å male en eller alle veggene på stua, men må nok gjøre ferdig noen andre kjedelige prosjekter først (æsj)
Jeg er superfornøyd med den billige industrilampen min fra ellos! Jeg malte min da, men det var fordi veggene var så hvite..

Klem:-)