2. januar 2013

2012 og målene vi hadde

Dere husker kanskje innlegget jeg laget i fjor med våre mål for 2012 som vi da nettopp hadde gått inn i, innlegget i sin helhet kan dere lese HER om det er av interesse!

Vel, vi har fått til mye det året som har gått syns jeg, til tross for at jeg aldri trodde vi skulle klare alt sammen :) Så er godt fornøyd!
Oppussing:


Før og etter

Huset gikk fra gult med grønne karmer til grått med hvite karmer, dette skjedde i høst - så bilde nr 1 er tatt i Mai og derfor litt koseligere pyntet på trappen, vi er VELDIG fornøyd med forandringen og det blir en sann fryd og plante blomster det til våren og fikse og ordne i hagen, vi gleder oss!!


Bestefar og Onkel bygget nytt gjerde rundt hagen vår for oss i løpet av sommeren og Bestefar laget fin port etter mine ønsker!! Vi malte gjerde hvitt, og skal ta siste strøket til våren - det ble for rått utover kveldene på sensommeren så fikk ikke tid til siste strøket!! Gjerdet ble råfint og vi fikk endelig litt mer privatliv etter å ha sitti uten gjerde hele sommeren ;)I September malte jeg stuen, jeg var litt vågal (etter min oppfatning) og gikk for fargen "Delikat", dette er en brun/beige/grå aktig farge, og jeg blir mer og mer fornøyd med den som tiden går, den passer til alt og er en varm og fin farge uten å være for mye farge for å si det på den måten.. Stuen vår var før HVIT, og i fargen "Chi", så dette var en stor overgang. Men som sagt er vi VELDIG fornøyde med valget - alle de hvite møblene våre kom så mye bedre frem nå! :)
Stuebordet ble også byttet ut, jeg fant det fine bordet på bilde nr 2 her i bruktbutikken til 250,- og malte det hvitt, ett skikkelig kupp spør du meg!


Før og etter

Rett før jul kom ENDELIG det nye servantskapet og servanten på plass på badet, det ble kjempefint! Har ikke tatt noen bedre bilder enn dette instagram bilde (bilde nr 2), men flere bilder kommer, det kan jeg love dere! Fikk ett speil av Onkelen min som han hadde funnet og det skal sprayes og henges opp, nye håndklær skal kjøpes og da kommer bilderas!:))


Før og etter

I November kjøpte vi hobbyplater og skruer og gikk i gang med å tette trinnene i trappen opp til 2.etasje og dette gikk overraskende bra! Tok en kveld og det var gjort, mangler nå litt maling og noen pyntelister på der baksiden av trinnene syns ut mot oss (når jeg tar bilde står jeg i yttergangen vår, så trappen er det første man ser når man kommer inn fra gangen hos oss :)


Før og etter

I August gikk vi igang med vårt aller første store prosjekt på egenhånd! Vi skulle pusse opp yttergangen vår helt alene, legge gulv, og tak, tapetsere, male og liste.. dette var veldig skummelt men også utrolig spennende.. Vi er UTROLIG STOLTE over resulatatet. Vi er to stk som alltid har fått høre og ment selv vi ikke kan klare og ikke er handy, men nå har vi fått blod på tann, dette året blir det mye mer felles prosjekter på egenhånd! :D Flere bilder av gangen ferdig kommer, vi skal på Januarsalg og shoppe litt nytt til gangen å gleder meg til siste finish der inne!Uka før jul satt jeg igang prosjekt "legge flis over kjøkkenbenken på egenhånd" ett optimistisk prosjekt når man er i dårlig form og aldri har gjort dette før, bestefar hjalp meg og kutte til og jeg la fliser, fuga og ordnet, resultatet ble bra, men må fuge en gang til nå etterhvert for å få det heeelt gjevnt! Bilder av dette kommer også etterhvert, har utrolig mye å vise frem fremover ser jeg så blir nok masse blogging dette året!!

Kosthold/Trening:


Dette er en av tingene jeg føler jeg har failet dette året, det har vært alt for mye opp og ned med kosten, dvs perioder der jeg har slurvet med maten, spist dårlig og for mye av "nei-maten", vi startet derimot å trene i Oktober på treningsenter og fikk en god start der, jeg trives veldig godt med å trene styrke og kommer til og fokusere mye på dette dette året, jeg må med min helse også bygge litt støttemusklatur om jeg skal holde kroppen i sjakk fremover.. Ble dårlig med trening på slutten av året grunnet helsa mi fordi jeg ble presset mer enn jeg bør i andre sammenhenger. Men håper å kunne komme meg igang igjen snart!!

Målet på ned 10 kg klarte jeg IKKE! Men jeg prøver igjen dette året, jeg vet jeg kan klare det og er motivert til og klare det - med treningen og godt kosthold må det jo gå rett vei, nemlig nedover ;))

Generelt:


Jeg strikket en, eller faktisk to mariusgensere til Keegan, men begge ble for små :(
Så skal igang med ny, men må få tak i en oppskrift på større størrelse! Hadde ingen bilder av ferdig genser, så her ser dere begynnelsen på den ene genseren.


 Alt i alt har vi kunnet krysset av mange punkter på "to do" lista for året 2012, vi har gjort mye oppussing og mer enn vi satt som mål også faktisk, men året 2013 bringer også mange prosjekter, disse kommer jeg tilbake til i ett eget innlegg - syns det var veldig greit å lage ett slikt innlegg med mål og planer for året, moro å se tilbake på også for oss!:)

Syns dere slike innlegg er artig?

Håper dere alle får et supert 2013 med mye energi og artige prosjekter!
Klem Jatte♥

EDIT: La til at vi fikk nytt gjerde, glemte å skrive det igår!

11 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Så mye dere har fått gjort i 2012! Dere har vært veldig flinke. All grunn til å være stolte!

Gleder meg til å høre hva planene er for 2013..

Ha en fin onsdag..
Klem

Inspirasjon fra Elin sa...

Dette bør du/dere så absolutt være stolt over! Sikkelig mange flott prosjekter som har blitt ferdig. Og ikke minst en flott figur har du også skaffet deg.
Håper jeg kan vise fram en slik framgang på bloggen min om et år :D Hehe. Men vi får se..

Ønsker deg en fin dag.

Stine sa...

Så koselig å se tilbake på! Liker slike innlegg med oppsummering av året som har gått fremfor alle som skal endre alt av rutiner og personlighet bare for at det er 1.januar. Mål for det nye året er mer interessant synes jeg :) Dere har vært superflinke! Gleder meg til å høre om planene for dette året

Hanne Margrete sa...

Jeg husker at du skrev dette innlegget og det var gøy å høre hvordan det har gått! Kjempeflinke har dere vært og kan være stolte og fornøyde:-) ønsker dere lykke til med nye prosjekter!

Klem fra Hanne:-)

Fru Thoresen sa...

Syns dere har all grunn til å være fornøyd med hva dere har oppnådd i løpet av året, og all ære til dere for å ta utfordringen med å gjøre ting selv :)

Ang. kosthold: vær fornøyd og stolt med de gode periodene - tror ikke det er mange som klarer å være flink hver dag hele året. Og all forbedring er forbedring, selv om det kanskje ikke er like mye som du ønsket. Du ser flott ut!

Ha en fin kveld! :)

Anonym sa...

Synes dere har vært super flinke jeg :)

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Så flinke dere har vært!
Synes dere har fått gjort mye og med flotte resultater :)

Gleder meg til å følge deg videre.
Håper du har fått en super start på det nye året ♥

Anne Elisabeth sa...

Så flinke dere har vært !:-) Har jo fått gjort mye :) Og jeg digger interiørstilen din. Stua er jeg misunnelig på asså:p

Martilie sa...

Synes dere har vært kjempeflinke :)
Huset skinner og er bare blitt sååå stilig!

Jeg er stadig innom, men vært lite flink med kommentarer. Vært veldig tidkrevende om enn morro å starte for seg selv :)

Nyt det nye året!

Nyttårsklem fra Tove

Jijji sa...

Wow, synes dere har fått gjort veldig mye i løpet av det året som har vært. Moro å legge planer for det nye året også. Gleder meg til å følge deg gjennom 2013 og se hvordan det går ;)

Klem fra Jijji

Huset i edels hage sa...

Oioi og wow! Dere har virkelig fått gjort kjempemasse!! tomlene opp for dere,og de flotte resultatene, både i hus og kropp! Må du ikke glemme at muskler veier mer enn fett(dermed viser ikke vekta et godt regnestykke på hvor mye som er "borte") - så å bare ha mål i vekt kan være veldig misvisende og demotiverende... Du har jo gått gjennom en kjempestor forandring, så du må ikke henge deg opp i badevekta ;) Nå har jeg altså funnet frem til deg her og, og ikke bare på instagram (edelvare her):) Skal titte videre, for her var det mye lekkert!
klem, Edel